NEREGULI BARUL COSIANA DIN AZUGA PDF Imprimare Email
(2 voturi, in medie 1.50 din 5)
Scris de iordantonio   
Joi, 29 Septembrie 2011 23:38

Din aceasta vara, pe terasa de la strada a barului Cosiana, functioneaza neautorizat un gratar improvizat de uz gospodaresc, in mod ilegal, firma neavand decat cod Caen 5630, activitate de bar, deci fara drept de preparare si servire a mancarurilor. Acest gratar a fost racordat artizanal la o teava de gaze si elimina fumul si mirosul in aer liber, langa ferestrele mele de la etaj, fara a avea cel putin o hota racordata la un cos inalt care sa capteze fumul si sa-l elimine peste nivelul cladirii. Pe langa disconfortul trecatorilor si al vecinilor, invadati zilnic de aceste emanatii, precum si aspectul de satra al terasei, micii sunt fripti in conditii precare de igiena, la marginea drumului insalubru. Atasez poze dovedind amplasarea gratarului chiar langa trotuar, avand chiar o bicicleta parcata peste el, la nici 3 metri de rotile masinilor si tirurilor de pe DN1, drum cu trafic intens ce improsca mizerii in apropierea, inclusiv pe intreaga terasa Cosiana, nedelimitata si deschisa spre trotuar.

Se stie, in urma cercetarilor de calitate a mediului, ca o circulatie auto intensa emana, la marginea soselelor si in imediata lor apropiere, (respectiv spatiul intregii sale terase), o pulbere fina de azbest si metale care provine de la piesele sistemului de franare, praf si multe alte emanatii cancerigene. Nu mai zic ca-i lipit de trotuarul, infect plin de scuipati si seminte ai clientilor acestui bar de joasa speta.

Cu toate ca barul COSIANA e plasat chiar in centrul Azugii, peste drum de primarie, Autoritatile locale, la care-am facut sesizari par sa tolereze ( intr-un mod dubios, cu iz de coruptie) activitatea sa ilegala. De pilda, la ultimul control de marti 13.09.11, efectuat la S.C. COSIIANA LV, dl. Patron Bulearca Vasile a fost anuntat in prealabil de catre pila sa din primaria Azuga si si-a ascuns repede gratarul neautorizat si mobilierul terasei; a doua zi, dupa control toate erau montate la loc si micii contaminati sfaraiau in continuare, ca si nimic nu s-ar fi intamplat cu o zi inainte. Acesta a fost deci un simulacru de control , fara nici cel mai mic efect, dovedind spusele lui B.V. ca lui nu-i pasa de controale, ca el da spaga si are oameni care-l protejaza. Altul era efectul in cazul unui control inopinat. Acest negustor fara scrupule, se lauda ca are pregatita permanent suma de circa 4000 ron pentru coruperea organelor de control, avand si “oamenii lui” de pe plan local, pe care-i “cinsteste” in mod regulat si ne sfideaza, zicand ca el are pile si face ce vrea aici.

Pentru autorizare era necesar ca Bulearca V. sa obtina in mod obligatoriu ACORDUL VECINILOR, dar nu stim prin ce mijloace a ocolit acest lucru. Nu mai putem suporta abuzurile acestui comerciant necinstit si vom apela la toate autoritatile competente si avand si imagini ca probe, le vom prezenta autoritatilor si inclusiv mass-media, spre a nu se mai musamaliza neregulile; avem toata speranta in obiectivitatea dvs. Acum cand se discuta in Parlament o lege a picnicului, care interzice folosirea gratarelor in aer liber in paduri sau pe coclauri, B.V. ne afuma zilnic cu micii lui infecti in plin oras, sub ochii primariei Azuga, iar cei care ar trebui sa-l verifice si sa-l sanctioneze il protejaza ptr. spaga sau produse date ciubuc si-l anunta la telefon cand ii vine vreun control mai de sus sa-si ascunda neregulile. Controlul de la Distrigaz-sud Retele Ph., i-a gasit nereguli la reteaua de gaze, modificari si constructii neautorizate peste tevile de gaze si i-a ridicat contoarul de gaze(crezand ca are un singur contor). A doua zi, cu tupeu si inconstienta si-a racordat SINGUR tevile pravaliei la un alt contoar tot al lui, si a pus iar gratarul in strada, sfidand toti vecinii deranjati de fum si mizerie, de se aduna aici toti maidanezii si boschetarii din Azuga. A spart pereti de rezistenta, s-a intins cu constructii ilegale pe spatiul curtii aflat in indiviziune, a transformat cladirea intr-o "bomba cu ceas", el nu recunoaste nici o lege si nu respecta pe nimeni.

Toti ceilalti proprietari din imobil suntem nemultumiti rugam in special DSP si DSV Prahova sa intervina ferm si cat de curand posibil si sa inchida acest focar de infectie.

Trackback(0)
Comentarii (1)add
0
">
Postat de " rel="nofollow" target="_blank">"> , octombrie 06, 2016
">">">">">">">">
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Duminică, 16 Octombrie 2011 19:50
 
originals.ro

Autentificare