LIDL PDF Imprimare Email
(43 voturi, in medie 4.02 din 5)
Scris de ionescu 92   
Joi, 21 Aprilie 2011 21:25

Ati fost cumva angajati la aceasta firma ? Nici sa nu incercati. De fatada este foarte bine,, ca sefii au salarii foarte mari, dar ca stres exagerat de mare, iar ca program de lucru 48 de ore din 24. Daca nu credeti, intrebatii pe cei care au lucrat acolo. Niste nenorociti, care de fatada sunt chipurile cei mai buni , care respecta toate drepturile angajatilor, dar in realitate niste escroci care exploateaza omul pana la epuizare. Si atunci va intrebati de ce nu au caseritele zambetul pe fata ca in Germania ? Pai uitati-va la cozile care sunt in magazinele lor. Le trebuie eficienta , adica cu oameni putini sa faca foarte foarte multe. Nu au voie sa faca ore suplimentare, dar nici sa plece acasa si sa lase treaba neterminata. Pai daca stau tot programul pe casa, cum sa mai pun si marfa de pe paletul care mi-a fost repartizat la raft ? Pana cand nu sunteti in sistem, angajati, nu stiti ce este acolo. Comentarii din exterior sunt foarte multe.Mergeti si angajativa acolo si pe urma asi dorii sa mai aud si alte pareri. Vedeti cate reclamatii au la organele de control, dar toate se finalizeaza cu bine,....stiti de ce ...Astept sa mai aud si alte pareri.

Trackback(0)
Comentarii (199)add
0
LIDL - Pro sau contra ?
Postat de Traian Cristescu , mai 09, 2011
Nu este chiar asa. Eu am plecat de la Lidl pentru ca am gasit ceva mai bun. Altfel as fi ramas. Este adevarat ca se munceste foarte mult, dar nimeni parca n-a murit din asta. daca vrem un salariu bun mai trebuie sa si muncim !!! Este adevarat ca cei care nu s-au adaptat noului stil au clacat sau isi pregatesc "iesirea". Ciudat este ca de afara se vad lucrurile mult mai negre decat din interior.

Deci, reclamatia ta pare mai mult de om care nu a rezistat la LIDL (sau a facut ceva nasol !!!). Hai sa mai analizam un pic.

PS. Nu numai sefii sunt platiti bine ci si noi lucratorii. Of corse, comparativ cu Profi sau Spar sau altele asemenea.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -15
ion
...
Postat de ion , mai 10, 2011
NU STIU CINE ESTI SI CAT AI LUCRAT LA LIDL, DAR NU AM AUZIT DE TIEN , DECI, NU AM CE SA COMENTEZ.

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
ion
...
Postat de ion , mai 10, 2011
Unde ai lucrat mai precis la LIDL? In Pipera, Chitila, sau Ploiesti ? La ce serviciu d-le Cristescu ? In ce departament ? Sau la birouri, sau in centrala ? Care este media de varsta, sau mai bine zis varsta maxima la care se fac angajari la LIDL, d-le Cristescu ?
Ati citit Z.F. sa vedeti ce anunturi au dat cei de la LIDL ? Ati urmarit stirile PRO tv ?
Mai aveti comentarii ? Sau sunteti pus de cei de la LIDL sa contrati ?
Oricum, cei care sunt in fostul PLUS, sau PLUDI MARKET stiu despre ce vorbesc. EFICIENTA, nu conteaza ce si cum. Doriti date concrete ? Vi le pot oferii.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +39
0
salariu??????????????
Postat de marianovici , mai 13, 2011
dar salariul cat este pentru un angajat comercial?, daca ajua cu ceva magazinul la care "As lucra" este in provincie, deci va rog daca stie cineva sau cei care au lucrat cat castiga un angajat comercial?, am depus cv, astept sa ma contacteze, va multumesc
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
ion
???
Postat de ion , mai 15, 2011
salariul este in functie de magazin si de sef vanzari.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
...
Postat de marianovici , mai 16, 2011
mda, acum sunt super extra ultra usurat si multumit de raspunsul tau :|, sunt constient ca salariul variaza in functie de niste criterii dar imi poti spune intre cat si cat variaza, repet, magazinul plus ce urmeaqza a fi transformat se afla intr-un oras din provincie, si anume braila, o estimare aproximativa daca se poate nu vreau 100
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +9
0
...
Postat de marianovici , mai 16, 2011
nu vreaui 100 % date exacte, cu aproximatie daca stie cineva
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -3
ion
...
Postat de ion , mai 16, 2011
la Braila se fac angajari masive, pentru ca am inteles ca toti fostii angajati si-au dat demisia. Se spune ca o sa vina si seful cel mare din Germania acolo. Salariul este c-am peste 900 lei plus bonuri. Acum s-ar putea sa fie mai mare dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat acolo.Dar asta se intampla c-am in toate mag. Lidl. Sunt niste nesimtiti. Spun una si fac alta. Iti doresc succes la angajare. Doresc sa mai vb. pe urma. astept
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +24
ion
...
Postat de ion , mai 16, 2011
Ei, d-le Cristescu.? Nu mai vrei sa faci comentarii ? Te-ai lasat balta? rat din partea ta. Apropo, ???Ai auzuit ce s-a intamplat la Braila ? Sau sunt numai zvonuri ?
Oricum, se va intampla in toata tara daca nu se vor comporta civilizat . Bine li se intampla. Sa stie si sa invete sa s ecomporte cu oamenii. Ei si-au educat sefii de vanzari sa nu stie nici cel putin sa salute. Asa se poarta in Germania. Astept replica d-le. Vino cu dovezi, nui cu vorbe goale, pentru care nu ai sustinere.Eu am dovezi.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +17
0
...
Postat de marianovici , mai 17, 2011
@ion multumesc pentru raspuns, daca ai putea sa fii mai clar cam ce se intampla de ce spui ca sunt nesimtiti si ce mai zici, sunt curios care este motivul inversunarii tale, ai lucrat pentru ei?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de marianovici , mai 18, 2011
ai fost angajat ca lucrator comercial? ce salariu aveai?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
ion
nesimtiti la Lidl
Postat de ion , mai 21, 2011
Da. Am lucrat la ei, mai bine zis am inceput la Plus, am continuat la Pludi Market, iar apoi la Lidl. Ce vreti sa va spun ? Si asa consider ca am spus prea multe. Cunosc foarte multe si prefer sa nu spun decat ce sunt intrebat.Nu va puneti intrebarea cum si unde fac atatea angajari, din moment ce inca nu au deschis nici un magazin Lidl, ci toate sunt fostele Plusuri? De ce nu mai este nici un sef de la fostul Pludi Market ? Probabil pentru ca toti au fost niste puturosi dupa cum spune d-l. Cristescu(cred ca a fost unul pe la achizitii si unul la tehnic, dar cel de la achizitii nu mai este-probabil lua prea multa spaga sa poti intra cu un produs pe rafturile lor). Deci mai interbati si prin magazine, sau reveniti cu intrebari clare si concrete.Va doresc sa va convingeti ca nu sunt un mincinos.Oricum bafta si sa auzim de bine....????
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +26
0
Salarii
Postat de Traian Cristescu , iunie 21, 2011
Cine vrea sa se angajeze la LIDL tb sa stie ca un lucrator poate primi intre 800 si 1100 lei lus bonuri. Vb de salariu net. Sefii au cam dublul unui lucrator. Cam asa din cate stiu eu. In schimb sefii zonali au cam de 6-8 ori peste un lucrator. Asta pentru a nu avea nici mama nici tata atunci cand dau pe cineva afara.
Lidl este un angajator bun, care plateste bine. Dar e bine sa ai acest job numai 2-4 ani. In acest timp nu mai ai aproape deloc viata personala.

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +14
0
...
Postat de marianovici , iunie 26, 2011
c_c_t cica la braila se fac angajari angajarile curului pentru ca in magazin e acelasi personal, nu am nimic cu oamenii ce lucreaza acolo nu sunt ei de vina, isi fac treaba cat pot de bine dar este enervant faptul ca au pus si in magazin afise cu "facem angajari" si pl acelasi personal,chiar daca nu am fost contactat macar sa fi vazut fete noi sa fie justificat anuntul pt angajare
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +7
0
...
Postat de ionescu , iunie 29, 2011
Anunturile sunt pentru a speria angajatii sa ramana la ore suplimentare fara a cere nimic. Vezi doamne sa spuna mersi ca au un loc de munca. La ce te astepti altceva de la angajatori ? Munca multa, multa,multa, ...bani putini. Chiar daca faci ore suplimentare, sa nu cumva sa indraznesti sa spui ceva ca ai zburat. Nici chiar cand vin in control cei de la ITM nu ai voie sa declari adevarul. Se sta langa tine sa vada ce scrii. Si chiar daca nu sta langa tine, cei de la ITM , tot le spun ce declaratii sau dat si cine ce a scris. Asa ca .....?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +20
0
...
Postat de ionesc , iunie 29, 2011
Helou,...d-le Cristescu...parca ai mai revenit cu picioarele pe pamant....Parca nu mai esti atat de categoric in declaratiile pe care le faci ? Spune-mi si mie unde sunt noile magazine deschise LIDL, nu cele preluate de la Plus, sa stiu si eu unde au nevoie de atata personal pentru angajari? < Angajam personal pentru a prelua conducerea magazinelor>suna anunturile color de la LIDL. Cautam personal intre max 22-30 ani. Ati vazut aceste anunturi ? Sunt in ziarul financiar. Cei de acolo nu sunt de vina saracii. Dar intrebarea fireasca ar fi : care magazine ? Unde ? Caci cei de la LIDL inca nu au nici un magazin deschis al lor. Deci unde au nevoie de 100 persoane? Punetiva aceste intrebari si apoi comentati si ganditiva ce fel de angajator este acesta ?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +17
0
fostul Plus ,Actualul LIDL = un dezastru
Postat de juliette_estela , iulie 01, 2011
Va spun din experienta sotului meu.A lucrat la Braila de la deschiderea Plusului dar ,dupa aproape 4 ani a plecat prin demisie.Nu mai putea rezista din cauza orelor suplimentare neplatite,a stresului.Erau doar 2 oameni pe tura.Un adjunct si un casier.Nu faceau fata.Da salariul fata de altii era bun 1050 net plus bonuri dar fizic si psihic nu se mai putea.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +21
0
situatia de la Braila este reala
Postat de juliette_estela , iulie 02, 2011
Confirm faptul ca la Braila din fostii angajati ( cei de la inceputul Plusului) nu mai sunt decat 3-4.Restul au demisionat si s-au angajat in alta parte.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +11
0
...
Postat de ionesc , iulie 02, 2011
Haideti sa ne unim toti si sa-i dam in judecata pentru modul de comportare cu angajatii Ce ziceti ?Last o adresa de mail si va voi contacta daca doriti.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +21
0
Treziti-va domnilor de la Lidl...
Postat de Vlandis Romeo , iulie 29, 2011
In cursul zilei de ieri 28.07.2011 in jurul orelor 20.30 am fost in magazinul din Chitila ...era o debandada definitiva...lume multa aglomeratie... nu lucrau decat cu doua case de marcat...am fost sa vb cu un domn angajat si sa ii spun situatia si de ce nu mai da drumul si la alte case de marcat...raspunsul stiti care a fost...nu mai avem role ...a plecat sefa la Buftea dupa role...nu se poate asa ceva ....trebuie sa-ti iei o marja de siguranta...prost management...asta este un aspect...iar al doilea aspect...dupa ce stau aproximativ 30 min la coada nici nu stia pretul la sortimentele de paine...am cumparat paine triunghi cu seminte si mi-a marcat pret pt paine crocanta...deci un plus de 1.5 lei la un sortiment...cand am vb cu fata de la casa mi-a zis ca asta este pretul si ca pe ia nu o intereseaza ca este mai mult...daca asa i s-a dat asa marca...nu se poate asa ceva...astept un e-mail de la conducerea LIDL sa imi spuna masurile care s-au luat . pt confirmare atasez bon fiscal nr 406 /28.07/2011 ora 20:37.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +8
0
LIDL
Postat de ionescu , iulie 30, 2011
D-le Romeo, inca nu v-ati dat seama de incompetenta celor de la LIDL ? Nu ati vazut ca de cand au schimbat firma PLUS, au schimbat si personalul, chipurile cei de la Plus erau INCOMPETENTI, si au pus pe functii de conducere tineri de 22-24 ani, care , saracii nu au nici experienta vietii, dar a managementului ? Dar nu se sesizeaza nime, si treaba merge mai departe cu De ce trebuiau schimbate pavelele din parcari ? Cele mostenite de la Plus nu mai erau bune ? De ce oare ? si multe multe altele ...? Sunt multe intrebari, dar la care nu vrea nimeni sa dea un raspuns, nu-i intereseaza si noua ne merge tot mai rau. Asta este tara in care traim. La sesizarea d-voastra, nu veti primii nici un raspuns. Cine vreti sa vi-l dea ? Niste incompetenti care sunt in conducere ? Eu am scris si in Germania la firma si inca nu am primit nimic. Deci ce sa mai asteptam ?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +15
0
...
Postat de ionescu , august 03, 2011
Ce credeti ca ne mai ofera cei de la LIDL ? In afara de incompetente, case cat mai putine deschise, iar cozi cat mai mari. Nu vreau sa spun de calitatea marfii.....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +8
0
feriti-va de departamentul de achizitii Lidl
Postat de popescu2 , august 18, 2011
Sunt cei mai mari nenorociti, dupa ce trag de tine ca nebunii (12-14h zilnic), te dau afara pt ca nu le mai esti de folos. Intotdeauna angajeaza personal nou. Mai mult decat atat, au niste metode foarte diabolice, de exemplu dau afara vineri seara, iar luni dimineata apare inlocuitorul (care de obicei este angajat deja de cateva saptamani si pregatit prin polonia sau germania).
Nu sunt povesti, este realitatea din departamentul central de achizitii in care am lucrat, unde legea o face un polonez spoit.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +19
0
incercati proces
Postat de ionesc , august 20, 2011
vedeti ca pe 02.09.2011, la Ploiesti la Tribunal, unu i-a dat in judecata. Haideti sa mergem si noi acolo sa vedem ce se intampla. Nu sunteti curiosi ? Eu unul sunt sa vad ce rezolva, sa vad ce decizii i-a tribunalul.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
Oare de ce cred ca se exagereaza?
Postat de Cheris , noiembrie 18, 2011
Bun,am primit prin mail ca Lidl angajeaza sef de vanzari, am depus cv , dupa care am primit raspuns ca in cel mai scurt timp voi fi contactata. Am inceput sa caut detalii despre firma si am ajuns la o concluzie : salariile sunt destul de bune, munca este pe masura dar este specificat la fiecare post "rezistenta la stres", asadar nu vad de unde atata inversunare. Ce fel de loc de munca se doreste? Unul in care se sta la cafele si tigari, in care sa mai plimbi cate o hartie dintr-o parte in alta? Oriunde se mai sta peste program si nu cred ca a murit careva din asta. Bugetarii muncesc de le sar capacele pt 700 lei, asta va spun din cunostinta de cauza, am o cunostinta la Registrul Comertului care n-are timp nici sa mearga la baie. Daca un lucrator comercial ia 900 lei+ bonuri..pai sa avem pardon dar mi se pare destul de bun mai ales pt conditiile care sunt acum: nu cantaresti nimic, nu socotesti nimic( acum 15-20 ani vanzatoarele socoteau pe hartie), totul e electronic, ti-apare pana si cat rest tre sa dai la om, asa ca nu vad unde e sclavia asta despre care se tot vorbeste.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +9
0
PROCES
Postat de Valentin veve , noiembrie 27, 2011
Am mai gasit pe cineva care i-a dat in judecata, este din Piatra Neamt si se pare ca a si castigat de 2 ori. Oare cum de a castigat? oare cei de la Lidl nu au avut cum sa influenteze decizia??? Stie cineva ceva despre acest om????? Poate luam legatura cu el, daca e cineva din PIatra Neamt, si ne explica cum de a castigat!!!

Si eu am lucrat si va dau dreptate! te trateaza ca pe un sclav: nu ai voie sa ai o parere, ore suplimentare NEPLATITE cat cuprinde, sefi nepregatiti si aroganti, si sincer degeaba ai 100-200 lei in plus fata de ceilalti concurenti pentru ca NU SE MERITA!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +12
0
cine a angajat agentii de paza?
Postat de alinuta , ianuarie 01, 2012
Ma intreb cine v-a angajat agentii de paza de la C-lung muscel?
Nu ma refer la toti ci la doi dintre ei.Unul brunet si grasut, altul inalt si dobitoc.
Am sa va spun de ce va intreb!
Primul este extrem de arogant iar cel de-al doile se ia ca boala de omul sanatos.
ARGUMENT:
Cel brunet si grasut daca este intrebat unde pot gasi un anume produs se uita la tine si iti spune ca nu este problema lui ca nu are el de ce sa dea detali in acest scop.Daca este la casa incepe sa te priveasca arogant iar cu casierele vorbeste de sus.
La cel de-al doilea mentinat este o f f mare problema. si anume:
pe langa faptul ca miroase a bautura de te da pe spate daca nu-i convine mutra ta te invita afara sa-ti masori puterile cu el la o mica bataie.
Haideti sa va expun cateva din mitocaniile lui:
1 Ma aflam in magazin undeva in jurul orei 11.45-12
In apropierea magazinului exista o scoala .
Cativa copii au intrat sa-si cumpere produse de patiserie. Ca orice copii acestia radeau si vorbeau putin mai tare.Namila cu un aer de borfas s-a apropiat de ei si pe langa faptul ca i-a bruscat nu s-a sfiit sa le aplice si cateva suturi in partea dorsal.
In momentul in care am vazut ce se intampla, avand copilul la scoala mentionata,mi-am vazut propriul copil bruscatsi am intervenit.Stiti care a fost reactia acestuia?
''Hai ma afara sa ne caftim daca esti tare"
2 Intr-o alta zi pe cand ma indreptam spre casa de marcat ,casiera care era la raftul din vecinatate a fost apelata astfel'' hai fa putoare la casa nu vezi ca ai pe cineva care asteapta?"
Tin sa specific ca nu aveam nici macar un produs pe banda de la casa de marcat.
3 Alta faza: casiera era rugata de sefa de magazin (banui) sa se duca in depozit dupa ce este inlocuita la casa(Ce-i drept era in usa casei de marcat).Acelas urias f,, fa proasto ai raport ca ai iesit din casa si nu ai inchis la tigari"
Repet biata fata era in usa casei de marcat.
4 Fiind pe tura cu unul din cei 2 carora nu am sa-i reprosez nimic din senin, vazand ca sta de vb cu mine pentru ca ma indruma spre raftul in care gaseam produsul cautat, a inceput sa zbiere efectiv la el .Nu pot scrie aici, din bun simnt ,ce a putut sa-i iasa din gura la adresa acelui om.
Mahala curata la gura lui.
Mai vreti sa continui?
Eu cred ca-i suficient sa-l zburati din postul pe care il ocupa. Sunt atatia oameni care cauta un loc de munca!
Ambi sa ia exempul de la ceilalti 2doi colegi care se pare ca sunt mai tineri insa mult mai educati.
De cate ori am apelat la ei au raspuns cu bun simnt si m-au indrumat spre produsul pe care il cautam.
Apropo stiti cum este poreclit acest agent de paza? Va spun eu din ce am auzit de la fete:AUROLAC SAU NEBUN
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +15
0
asa este cum spune alinuta
Postat de virgilius , ianuarie 02, 2012
asa este! asta este comportamentul acestui agent
eu am lucrat cu el la Minimaxx si asa se comporta si vorbea cu noi.
chiar daca nu-i permiteai el era ca porcu, nu tinea cont de nimic.
doar sefele puteau sa-l pondereze
cat e de mare atat este de nespalat la gura si de porc.
faceti ancheta printre angajati si o sa va confirne.
dar sa nu stie el de aceasta ancheta ca sunt fete care nu vor spune in acest caz.
si inca ceva:sufera rau de sefie!
la cat este de frustrat, si la ce trecut are...!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
Ceva nu este in regula !!!
Postat de CELA , ianuarie 06, 2012
In occident LIDL face parte din reteaua de magazine tip discount- adica au preturi mai mici decat celelalte magazine. Comparand ofertele din prima saptamana a anului 2012 (cele din Romania cu cele din Italia ) am ramas stupefiata !Am comparat preturile la aceleasi produse si vad ca majoritatea sunt egale sau mai mari decat cele din Italia. Chiar nu mai au pic de rusine ??? Intra toti pe piata romaneasca sa-si umple buzunarele !!!RUSINE !!!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
prostie omeneasca in retail
Postat de un lucrator , ianuarie 22, 2012
aveam de gand sa plec de la PENNY MARKET si sa vin la LIDL, dar asta pana sa apuc sa citesc cateva comentarii pe diverse forumuri...gen acesta...lucrez de 3 ani la ei si am cam 1050ron +bonuri..si bataia de joc si stresul la care sunt expus sunt pe masura salariului.La fel de multa indiferenta din partea sefilor, barfa cat cuprinde, iar cea mai mare prostie regasita este aceea ca daca spargi ceva trebuie sa platesti ( ai spart punga de malai-o platesti, ai intrat cu liza electrica in raft-nu mai vezi bonurile,asta daca nu platesti componenta raftului, ai spart geamul unei vitrine il pui...sau platesti toata vitrina)...si intrebarea mea ar fii daca in urma unui accident de munca strici ceva si te si ranesti considerabil...firma te plateste de nou(raspunsul e negativ...trebuie eu sa platesc ce am stricat.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +4
0
lidl retea de magazina cu proasta organizare si aroganta multa
Postat de ana maria g , ianuarie 30, 2012
stau in chitila si in lidl-ul de aici personalul este foarte nesimtit.
am fost sa iau niste iaurturi si ce mi-a mai trebuit si am vazut paine expirata la raft,am gasit salam cu mucegai pe el,lapte expirat si multe altele.
eu una lucrez in mega image si pot spune ca este foarte diferit.
nu se merita sa intri in lidl deloc.
sunt niste magazine de nimic

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
personal
Postat de ana maria g , ianuarie 30, 2012
in momentul cand intrebi personalul de un anumit produs pe care il cauti si poate nu-l gasesti se uita de sus la tine si pur si simplu te ignora total
de cand s-a deschis s-a schimbat personalul cum se schiba pampersul la copii mici.
este puscarie curata.
matusa mea a lucrat in lidl vreo 3c luni dupa care si-a depus demisia spunand ca nu ar mai lucra niciodata in acesta retea de magazine si nici nu ar mai intra.
sefii se poarta foarte urat cu angajatii si ii exploateaza la maxim.
nu ai timp nici macar sa i-ti iei o pauza de masa,nici la wc sa te duci(ar trebui sa purtati pampers toti cei care lucrati in lidl ca puteti sa va faceti nevoile ca timp pt a va duce la toaleta e cam deloc).
asta e parerea mea despre lidl.
LIDL ESTE DE TOT RASUL.

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +10
0
...
Postat de afara daniela , martie 13, 2012
despre lidl?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de xyzxyz , martie 28, 2012
cine nu a lucrat in Lidl nu isi poate imagina ce e acolo. performanta care se cere este inumana, stresul si frica zilei de maine si mai si. orice target ai atinge nu este destul de bun si pe a doua zi se dubleaza; oricat ai munci si ai trage...pana fizic pici din picioare...tot nu ajunge. efectiv se folosesc de tine pana te lasa fara vlaga, dupa care te dau afara si iau altul pe care sa il lase fara vlaga...si tot asa...firma vampir, nu altceva
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +15
0
si eu lucrez la lidl
Postat de claclaudia76 , aprilie 06, 2012
Si eu lucrez la lidl,nu in romania.e asa cum spuneau mai sus,e bun jobul pt 2-3 ani,apoi....mai bine iti iei talpasita.stresul e mare.fizic si psihic te termina.in plus aici mai sunt si unele discriminari,cum ar fi,asta e de al meu si munceste mai usor,iar voi strainii,daca nu va convine,plecati in tara voastra.... smilies/sad.gif despre preturi pot sa va spun ca ma uit pe pagina lidl romania si fac comparatia...preturile sunt exact la fel,doar ca sunt traduse in lei....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +7
0
si inca ceva
Postat de claclaudia76 , aprilie 06, 2012
aici se aplica de-adevaratelea principiul "clientul nostru,stapanul nostru" ! nu ai voie sa te porti urat cu clientii,pt ca decat dau un telefon si ai si 'zburat'!dupa ce te alearga prin magazin de simti ca nu mai poti,cand ajungi la casa,trebuie sa-ti afisezi zambetul frumos si sa-i dai buna ziua clientului....

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
sngajare
Postat de Butuc titi , aprilie 17, 2012
vreau relatii unde sa ma adresez ptr angajare ldl medias ca agent de paza
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
...
Postat de aaaaaaaaaaaaaaa , iunie 18, 2012
am fost si eu angajata ca adjunct sef magazin dar exact ce ziceau si colegii de mai sus pentru 15 mil care le aveam salar nu se merita isi bateau joc de noi stateam zi si noapte in magazin
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
exploatarea angajatului
Postat de o sotie ingrijorata , iulie 18, 2012
Buna,

ati putea sa ma ajutati cu un raspuns........si anume: aveti idee unde as putea sa fac o reclamatie celor de la lidl pe motivul ca se poarta foarte urat cu angajatii si exploateaza la maxim?!

Va multumesc frumos
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +9
0
nu se stie, dar se spera
Postat de ionescu92 , august 10, 2012
Buna,
Cred ca oriunde faceti reclamatie in Romania, raspunsul si rezultatul este acelasi ,...pentru ca noi ramanii nu stim sa ne aparam drepturile si ne lasam calcati in picioare de straini. Deci,..imi pare rau, dar asta este...
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
...
Postat de ionescu92 , august 10, 2012
In conducere si pe posturi cheie,....au ajuns numai lingaii precum Voda Lucian,...Preda,....Udroiu,...si multi altii, care in loc sa apere interesele angajatilor, si le apara pe ale lor,...bineinteles pe bani multi,....mii de euro salariu,...ca si sefii de vanzari....Deci la ce va asteptati atunci ?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +8
0
lidl nesimtiti
Postat de ma , august 27, 2012
eu asa ceva nu am mai vazut am lucrat la lidl in tg lapus.aicia nu ai pauza nu ai,numai sefi care ies la tigara tot timpul si nu lucra nimic numai exploateaza angajati la maxim si nimeni nu ia nici o masura.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
...
Postat de ma , august 27, 2012
domnilor luati o masura multi oameni pleaca din cauza sefilor de magazin si din cauza adjunctilor va rog luati masuri, cat timp am lucrat mi-a fost teama sa vb. de ce nu se face nimic care sa ne ajute si vanzatori nu numai sefi ca ei tot timpul sunt in avantaj va rog luati masuri.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de ma , august 27, 2012
nu era vb ca nu angajeaza numai personal tanar dc exista s angajati invarsta.
in tg lap. sefi isi bat joc de angajati si nimeni nu ia nici o masura ca si sefi gresesc dar pentru ei nu exista nici o pediapsa numai pentru ceilalti...va rog luati masuri sau nu intereseaza pe nimeni ce se intampla in magazine ce bataie de joc este
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
lidl probleme ,..
Postat de vlad alexandrescu , septembrie 07, 2012
Deci am un prieten din ploiesti care lucreaza acolo si tot a povestit ca de 1 luna jumate de munca intensa nu a primit bani(el lucreaza la depozit) toti nu au primit bani cei de sus motivand:ca nu stiu ce probleme au, deci in alta parte sa mai intamplat sa nu primeasca salariul la timp ,acest prieten nu a primit nici in prezet salariul
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
bine patim
Postat de ionescu92 , septembrie 09, 2012
Buna,
Imi pare rau ca trebuie sa spun,...dar asa ne trebuie. Cei care sunt angajati se bucura ca au gasit un post, ba mai si comenteaza,....Ce credeti ca banii se castiga usor,...? Trebuie sa muncesti,...de aceea pleaca unii,..de puturosi,...iar dupa cateva luini,...ajung si ei puturosi,...Dar asa suntem noi,...ne bucuram de raul altora si ne bucuram ca am gasit un post bine platit, ....iar dupa cateva luni,...constatam ca nu este chiar asa,...nu atata timp cat suntem angajati,...ne este frica sa spunem ceva,...Spunem doar dupa ce plecam....
Dar poate cine va sa-mi spuna unde sunt SINDICATELE ? ??????? Cum sunt si de cine sunt aparate drepturile angajatilor ? ??????????
Suntem pusi sa semnam niste regulamente de ordine interioara, ....care nici nu mai sunt afisate cum spune legea,....mai se semneaza si niste "proceduri" sau fise de post,...plus cim,.....dar nu se respecta nimic,...ba mai mult,....nici cel putin nu se citeste ce se semneaza,...Si atunci ce mai vreyi ? Bine patim ca ne lasam calcati in picioare de straini....Se spunea ca o sa fie inchise duminica toate magazinele ....Cand ? Unde ? Dar cum sunt recompensati cei care lucreaza sambata si duminica ? Nimeni nu stie,....Si atunci ? Ce mai vreti ? Lasa ca e bine sa fim SCLAVI.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +11
0
probleme LIDL
Postat de ionescu92 , septembrie 09, 2012
Se pare ca nu se poate publica orice.....se cenzureaza.
Dar bine patiti.
Cei care lucreaza acolo,....nu pot spune nimic de frica. Dar unde sunt sindicatele ? (care oricum tin cu conducerile, fiind cumparate)?
Cei care vin nou angajati, se bucura ca au fost unii dati afara si sunt ei angajati,....nu-si pun problema ....de ce au fost dati afara ? Cum de sunt locuri de munca atat de des acolo ? Dar nu este problema lor pana cand nu se confrunta si ei cu probleme de zile libere, de ore suplimentare neplatite,...sau multe alte.....Dar asa suntem noi,...Niste SCLAVI, care ne lasam calcati in picioare de unii cu salarii mari care-i slujesc pe patroni. Sa dea D-zeu sa ajunga si ei in situatia de a fi sclav.Ar fi multe de spus,...dar oricum nu se publica. Toti tacem si vorbim doar cand nu mai suntem pe acele pozitii....de SCLAVI. Asta ne este soarta si asa ne trebuie pentru ca nu stim sa ne aparam drepturile,......
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +12
0
treziti-va
Postat de INA2012 , septembrie 14, 2012
Din curiozitate am citit postarile voastre. M-au enervat dar si amuzat in acelasi timp. Am tras o singura concluzie- e greu cu munca in viata asta in general pentru noi romanii e mai usor la intins mana sau furat. E usor pentru un puturos sa arunce cu noroi. Lucrez in LIDL si stiu mai bine ca voi cum stau lucrurile. E adevarat ca muncesti dar apoi cine iti da bani sa stai degeaba? In plus esti chiar platit pentru munca depusa. Daca ai avea firma ta il platesti pe unul sa stea sau sa dea randament si sa respecte standardul impus de tine? Cat despre primirea salariului la timp??? nu s-a pus problema sa intarzie iar orele suplimentare sunt platite conform legislatiei asa ca.... inapoi pe banca la mancat seminte ca-i mai usor. Cred ca pentru voi e valabila zicala " Muna nu a omorat pe nimeni dar de ce sa riscam?" Dupa parerea mea cei care au postat lucruri negative si nereale sunt doar vulpile care nu ajung la struguri
Bafta smilies/smiley.gif la ce vreti voi!!!!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -10
0
raspuns
Postat de ionescu92 , septembrie 15, 2012
Sa dea d-zeu sa ajungi si tu in parc daca crezi ca ce am scris sunt minciuni....Tare mult doresc sa te aud peste cativa ani,...Numai bine,...
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +8
0
Despre Lidl
Postat de VioricaS , septembrie 26, 2012
Buna ziua, si eu ma numar printre angajatii Lidl-ului. Lucrez de aprox. 2 luni dar sunt deja dezamagita de managementul punctului de lucru unde sunt eu. Se lucreaza numai pt cifre si numai ca seful de magazin ca fie cel mai tare desi se uita ca, lucratorii comerciali sunt cei mai imp, in ceea ce priveste munca - se munceste mult dar nu asta e problema ci atitudinea superiorilor.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +7
0
...
Postat de alexandra03 , septembrie 30, 2012
cei mai multi aveti dreptate,eu lucrez in lidl de pe vremea plusului,am 3 ani,asa scarbe de oameni rar intalnesti.dak pana acum o saptamana i-as fi ridicat sefului de magazin statuie si aveam respect maxim pt el,cu toate ca restul colegilor imi spuneau k sunt oarba,am inteles in sfarsit k nu e omul kre eu credeam.la el avansarile se fac dupa cu totul alte criterii decat cele normale.sunt multe de spus.....foarte multe,pe care eu una le-am spus si m-au amenintat cu datul afara.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
Corb la corb nu/si scoate ochii!
Postat de Trist dar adevarat , octombrie 18, 2012
Trist dar adevarat,
nu stiu cine este ionescu92, dar am avut si eu un coleg cu acest nume la Plus, apoi la Lidl. Bineinteles ca nu au avut curajul sa spuna adevarul pt. ca dupa ce l-a spus in primul meu proces l-au chemat si l-au mustruluit zdravam, la fel si pe Voiculescu, care inca mai lucreaza la Lidl.Ba mai mult i-au pus sa schimbe declaratiile, iar jurista, directoari de departamente au distrus probele, ...nici nu stiti ce specialisti in a-si urmari si hartui angajatii sunt. O sa auziti in curand de mine, o sa vuiasca toata presa romaneasca, cat si cea straina!
Ce spunea Ionescu92, ca bine ne face? ca nu stim sa ne aparam drepturile?
Nu, problema este ca romanii nostri sunt lasi, ca dragii nostrii colegi sau fosti colegi isi apara "osul" pt a-l roade cat mai multi ani, uitand de omenie, de umanitate,...iar de solidaritate nici nu au auzit,...transformandu-se in slugi, in lingai...asa ca nu va mai plangeti, va meritati soarta!

Cred ca la Piatra Neamt nu a ajuns coruptia!!!!!!
Dar nu o sa le mai mearga mult timp nici pe la Ploiesti, cu atat mai mult cu cat nu mai este angajata lui Lidl, draguta de Didona, "jurista", mai mult cu numele si cu pilele, cu falsurile....caci in rest...Dumnezeu cu mila.reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +12
0
INA2012, vorbesti serios?
Postat de che , octombrie 24, 2012
Munca nu a omorat pe nimeni? Pai atunci de ce a fost nevoie sa fiu sechestrata 2 ore in bucatarie la LIdl si amenintata sa imi dau demisia. Am proces pe rol in acest sens, dar vorbim mai multe dupa.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +9
0
NISTE NESIMTITI
Postat de UITUCUPOPESCU , noiembrie 07, 2012
AM FOST LA LIDL IERI IN DATA DE 06 11 2012 SI ASTAZI IN DATA DE 07 11 2012 SI AM RAMAS CONSTERNAT DE NESIMTIREA CARE ESTE LA LIDL DIN DR TR SEVERIN SPRE CALEA CRAIOVEI BINE INTELES CA AM FOST DE DIMINEATA ERA CEASUL 8,30 SI NU EARAU PRETURILE DE 30% LA ALIMENTE(CARNE)AM VAZUT PERSOANA CARE A LUAT CARNE TOCATA DECI EXPIRA IN ZIUA DE 08 11 2012 A LUAT 6 CUTI FARA SA FIE PRETU DE 30% AM LUAT O CUTIE DE MICI CARE EXPIRA IN URMATOAREA ZI SI MAM DUS LA DOAMNA STITI CE MIA ZIS CA NU ARE DECIT 2 MIINI SI ERA CEASUL 8,30 VIN TIRZIU LA SERVICI ISI BEAU CAFEAUA DE CE NU VIN MAI DEVREME SA PUNA PRETURILE LA ALIMENTE PERISABILE DECI ALIMENTELE PERISABILE SILE INSUSESC ELE PERSONALU CARE LUCREAZA LA ACEST LIDL NUSTIU NU EXZISTA UN NR DE TELEFON PENTRU RECLAMATI
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
vreau si eu
Postat de bb , noiembrie 14, 2012
buna ziua.as dori si eu sa ma angajez la lidl.daca se poate la cel din buftea pt ca akolo locuiesc.cine ma poate ajuta id meu este bebytza_17 .va multumesc.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
pentru INA 2012
Postat de bau bau , decembrie 04, 2012
2 ore in bucatarie la LIdl si amenintata sa imi dau demisia. Am proces pe rol in acest sens, dar vorbim mai multe dupa."trec si eu prin aceiasi problema rog sa luam legatura ,vreau sa bag si eu proces cu ei
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
nesimtiti
Postat de ionescu92 , decembrie 26, 2012
Vreti sa stiti mai multe de Dona ?
pai,..era cu Ileana Stefan, fosta sefa de la RU,....care a ajuns mare si la LIDL,....dar,..saraca in afara faptului ca arata bine,...c-am goluta in creier dar cu pile ...caci se poarta,...si uite asa unii o duc mult si ,...bineee,...
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
contactati-ma
Postat de ionescu92 , decembrie 26, 2012
Buna ziua,...
Cine doreste proces,..de ce nu ma contacteaza pe adresa de mail ?
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza '> Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza e o sa rezolvam ceva,m...dar si cu justitia de la noi,...este tare greu,...in rest ce sa va spun ? Sunt decis sa public "anunturi" despre cum se comporta si ce se intampla la LIDL din Ro, si in presa germana. Pacat ca au deja procese pierdute in germania si multi bani grei de platit, dar seful cel mare d-l Dieter tatal celor doi copii care se ocupa unul de Kaufland iar celalalt de LIDL, nu mai este. Poate daca mai traia, era altfel,...Eu o sa incerc si la drepturile omului ,..daca aici justitia este legata la ochi si sunt ripti de realitatea din teren ca de altfel si cei de la ITM-uri, care dau raspunsuri favorabile angajatorului,...De,...sacosa este mare,...inca in Romania,....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +7
0
...
Postat de ionescu92 , decembrie 26, 2012
Buna,...
Nu stiu de ce nu se afiseaza pe sait tot ce se scrie si comenteaza....Am aflat cine este cel care are proces cu LIDL.
Se numeste Pulca Toader si este la tribunalul Brasov Puteti sa intrati pe saitul respectiv si sa vedeti. Am si adresa lui de mail,...culmea,..din incercari am reusit sa daui de adresa lui si mi-a si raspuns,...Adresa este : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza '> Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Simplu. Este un tip deosebit. Cei care doresc pot sa-l contacteze....Nu stiu numarul de telefon inca,...dar o sa mai insist sa mi-l dea,...poate o sa ne fie mai de folos,..Ce ziceti ?
Deocamdata atat,...si,..
La Multi Ani tuturor. Numai bine.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +7
0
raspuns pentru INA 2012
Postat de ionescu92 , decembrie 28, 2012
Ina 2012,...din curiozitate unde lucrezi ? La care LIDL ? In centrala la Ploiesti ? In Bucuresti(la centrala), la Iernut ? sau unde in ce magazin? sau in ce zona cel putin a tarii ca desigur nu ai curajul sa spui exact unde lucrezi. Dar poate totusi ? Iti doresc sa ajungi la 40 ani si sa mai discutam atunci cum este cu angajarile ... Mult succes pana atunci,...si pune bani deoparte pantru zilele negre care o sa vina si o sa-mi dai dreptate atunci. Numai bine.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
...
Postat de dodo , ianuarie 12, 2013
despre LIDL de la angajatihttp://www.undelucram.ro/firma/35/lidl-totul-despre-mediul-de-lucru
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
Angajare
Postat de Bolocan George Alexandru , ianuarie 23, 2013
Buna seara
Cine ma poate ajuta sa ma angajez la lidl?Experienta am si ca lucrator comercial si ca,casier deoarece am lucrat la mega image dar am plecat din cauza sefului de magazin.
Astp raspunsuri si poate si ajutor deoarece caut un loc de munca
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
........
Postat de ancuta , martie 07, 2013
Inainte de a semna contractul cu lidl am tot citit pareri si toata lumea ma incura si eu inclusiv spuneam ei bbine si ,cei care scriu sunt probabil niste puturosi care fug de munca ...ei bine totul este adevarat ti-e frica sa si respiri la lidl,umilit ca si om esti stii cand vi nu stii cand pleci si tot esti un angajat de nimic ...iei un salariu frumusel da jumatate ii bagi in pastile
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
de ce nu faceti reclamatii la ITM ?
Postat de ionescu92 , martie 10, 2013
Buna ziua. Ma bucur enorm cand unii care fac aprecieri la noi cei care am fost dati afara ,...ca suntem sau am fost puturosi,...si vin altii si ne iau locul. Dar totusi am o intrebare,....De ce nu faceti reclamatie la ITM cand sunteti angajati ?
De ce va lasati umiliti ? De ce vedeti ca cei care au fost dati afara,...sau au plecat,..aveau dreptate,..dar pana nu ati ajuns si voi sa fiti umiliti,....erati cu coada tare pe sus sii acuzati pe cei care aveau curajul sa spuna adevarul si lucrurilor pe nume ? De ce atata lasitate ? Cine credeti ca va mai crede acuma ? Deci sunteti niste puturosi,...caci daca nu nu ati pleca,....caci ,...."munca nu-i omoara pe oameni,...dar nici lenea nu-i ucide",.... Doamne cat imi doresc sa patiti toti care ne-ati facut lenesi si puturosi, sa ramaneti ca noi,...
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +9
0
nesimtiti
Postat de ionescu92 , martie 10, 2013
In sfarsit,..o parte din cei care ne considerau "puturosi", "lenesi", ..etc,...si au ajuns sa lucreze la Lidl,..au ajuns sa-si dea seama de realitate. Dar, daca ai pana in 30 ani, si nu stii sa faci nimic,...atunci angajazate la Lidl,...In cel mai scurt timp o sa iti dai seama ce fel de persoane conduc ,.....Doamne cat ma bucur ca ne faceti lenesi si puturosi inainte de a ajunge sa lucrati pentru ei,..iar duap ce sunteti dati afara,...ajungeti la concluziile noastre. Dar zicea cineva ceva de >>>>>>>>>>>"sindicat,....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +4
0
...
Postat de slash , martie 11, 2013
Evitati pe cat posibil sa va angajati la lidal!!! Esti tratat exact ca un scalv, am lucrat acolo si am simtit asta pe pielea mea...la interviu iti spune ca lucrezi 8 ore pe zi si defapt lucrezi cate 10 ore fara pauza, daca ai noroc in timpul liber te mai trimite si prin alte magazine...un palet trebuie sa-l bagi la raft in 30 minute in mod normal dar ei au pretentia sa-l bagi in 10 min.In afara de sclavia asta mai trebuie sa primesti ordine si de la 10 "sefi" fiecare fiind mai sef decat altul.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
Putin ajutor, va rog?
Postat de Cristian777 , martie 22, 2013
stie cineva cum se poate ajunge la departamentul de achizitii de la LIDL? As dori sa le ofer o serie de consumabile pentru consumul lor propriu.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
LIDL MOINESTI
Postat de ionut2300 , martie 28, 2013
Ieri in data de 27.03.2013,am fost sa fac cumparaturile la lidl moinesti;toate bune si frumoase pana cand angajatul firmei de paza pe nume TITIRIGA ADRIAN a observat ca eu si cu fiica mea am luat 5 alune din sacul ala imens .A venit la mine si mi a spus pe un ton de clara superioritate " ar trebui sa te iau si sa te duc la casa sa le platesti"ok i am zis ca platesc cele 5 alune dar ca nu le mai vreau si le am lasat pe o cutie.El vizibil iritat a adunat alunele cu scopul de a le pune la loc si mi a intors spatele dar nu inainte de a mi adresa inteligentele cuvinte"TARAN BASIT".L am urmat pana la casa si am cerut sa vorbesc cu seful de magazin pentru o reclamatie.Apare seful de magazin ZAINEA si dupa ce i am relatat cele intamplate cu o atitudine de sef plictisit imi arata un caiet aproape rupt si mi spune ca daca am vreo reclamatie sa scriu,normal ca am scris dar nu cred ca se va lua vreo masura.Un lucru e cert nu mai intru vreodata in LIDL MOINESTI,
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
Lipsa toaletelor pentru clienti la LIDL Timisoara, Calea Buziasului
Postat de Bettina , aprilie 24, 2013
Azi in data de 24.04.2013, orele 10:30 fiind la cumparaturi in magazinul Lidl, la un moment dat doream sa merg la toaleta si am apelat la doamna de la caserie care mi-a raspuns intr-un mod ironic ca nu exista toalete pentru clientii Lidl, la care intrebarea mea a fost ce se face pentru urgentele de orice fel, raspunsul a fost "chemam ambulanta".Am solicitat un sef cu care as fi putut discuta, dar doamna de la caserie nu m-a bagat in seama. Cum se face ca Lidl-ul din Calea Martirilor colt cu Mures permite accesul clientiilor in caz de nevoie la toaleta. Cine ma poate indruma in legatura cu o adresa, un site unde se poat face reclamatii. Va multumesc!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
Angajati Lidl / Clienti
Postat de soare , mai 28, 2013
Lucrez la Lidl de cateva luni si e normal sa fiu nemultumita de aceste comentarii. Eu sunt multumita sa lucrez la ei, mi-am dorit acest lucru si am reusit si nu am de gand sa renunt asa usor pentru ca imi doresc sa muncesc mai eficient si asta pentru ca am o sefa extraordinara de la care avem ce invata. Eu cand merg la servici imi doresc sa-mi fac treaba si sa fiu platita pentru acest lucru. Ma intreb unde este problema de fapt, la clienti sau la Lidl? Sunt situatii neplacute cei drept dar nu de nerezolvat. Sunt clienti ce ne acuza ca nu suntem la nivelul celor din Germania dar clientii sunt la nivelul celor din Germania? Si eu am intampinat situatii neplacute la casa, de exemplu intr-una din zile am rugat un client sa pofteasca cu cosul de cumparaturi in fata, stiti care a fost reactia lui? s-a suparat foc pe mine pentru ca i s-a parut dumnealui ca i-am vorbit de sus si ca de ce indraznesc sa-i spun eu lui ce sa faca cand vine la cumparaturi ,ca el suna la protectia consumatorului sa-mi faca reclamatie. Ma intreb daca asa se comporta un client Lidl in Germania. Trebuie sa specific ca a doua oara de la incident s-a nimerit sa vina la mine la casa insa de data asta a stiut ca trebuie sa vina in fata cu cosul fara sa mai comenteze insa n-a stiut sa mai zica "Buna ziua".
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
...
Postat de nico12 , iunie 07, 2013
Eu lucrez la Lidl si nu pot sa zic ca e cel mai bun loc de munca. Se munceste foarte mult
peste program. Nu se platesc orele suplimentare dar se aduna orele si iti dau liber. Salariile
sunt acceptabile, dar volumul de lucru este foarte, foarte mare !!!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
...
Postat de www.undelucram.ro - Levy a scris Duminica, 23 Octombrie 2011 , iunie 07, 2013
@Andrei_badboy: ce calificare ai? sunt destule posturi evident in mai multe departamente
specifice magazinelor de tip retail.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
...
Postat de www.undelucram.ro -Bia a scris Joi, 9 Februarie 2012 , iunie 07, 2013
Eu am fost sunata pentru un post la Lidl cu germana - 3.500 ron. O sa incep serviciul de pe
15 feb. Birourile lor sunt undeva in Pipera.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de www.undelucram.ro -robert a scris Luni, 13 Februarie 2012 , iunie 07, 2013
salutare tuturor! ce pozitii are Lidl pe germana si ce birouri au in Pipera (e cumva asta din
Dimitrie Pompeiu)? nu am gasit mai nimic pe net legat de joburi open la ei. danke smilies/wink.gif
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro -Ana a scris Joi, 29 Martie 2012 , iunie 07, 2013
cam care ar fi programul de lucru in magazinele Lidl (pt angajati smilies/tongue.gif).
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - ami a scris Duminica, 8 Aprilie 2012 , iunie 07, 2013
Ana, dac te uiti la programul magazinului, poti sa iti faci o idee si despre programul tau ca
angajat e artea comerciala, adica in fiecare zi doua schimburi + sambata si duminica... ca
asa e la noi in Romania, totul trebuie sa fie deschis duminica si de sarbatori. E clar ca cine
vrea sa lucreze in acest domeniu, trebuie sa se astepte la un astfel de program
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de www.undelucram.ro - dea a scris Duminica, 15 Aprilie 2012 , iunie 07, 2013
e adevarat ca se lucreaza foarte mult peste program?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - Inna a scris Vineri, 20 Aprilie 2012 , iunie 07, 2013
La Lidl stiu eu ca se da 1200 dar bonuri de masa nu se mai dau deloc. da, se lucreaza si
peste program
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - alexxxa a scris Miercuri, 2 Mai 2012 , iunie 07, 2013
Slariul la Lidl este de 1780 brut adik 1300 net 8 ore pe zi 2 libere pe sapt .Orele
suplimentare se platesc cu 200 % .Se munceste fff mult eu lucrez de 10 luni smilies/tongue.gif la ei ca si
casiera ...iar in a treia luna de munk tim minte k am luat km 2300 de lei in mana ...km 3300
brut dak nu ma insel smilies/smiley.gif :*:*:*
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
...
Postat de www.undelucram.ro - raluk a scris Miercuri, 2 Mai 2012 , iunie 07, 2013
alexxxa da poti confirma / infirma faza cu bonurile de masa ar fi super.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
...
Postat de www.undelucram.ro - vasilee a scris Sambata, 5 Mai 2012 , iunie 07, 2013
alexxxa minti de ingheata apele, orele suplimentare nu se platesc! Se lucreaza foarte mult
peste program (fara plata) iar salariu este 1000 lei net pentru un angajat la inceput!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
...
Postat de www.undelucram.ro - jeny a scris Sambata, 5 Mai 2012 , iunie 07, 2013
buna ziua. si eu am auzit ca nu se platesc orele suplimentare smilies/sad.gif
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - loly a scris Duminica, 6 Mai 2012 , iunie 07, 2013
orele suplimentare sa platesc....pot sa va confirm....sigur ori se dau libere ori dupa 2 luni se
platesc orele suplimentare...dar la lidl se lucreaza tare de tot....nu e pentru toata lumea...
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - alexxxa a scris Luni, 4 Iunie 2012 , iunie 07, 2013
Ai dreptate Loly ,Lidl nu e pt toata lumea .
La lidl se munceste fff mult nu k la Cora unde stai jos sau Auchan ....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de www.undelucram.ro - vasilee a scris Duminica, 17 Iunie 2012 , iunie 07, 2013
alexxxa nu pot sa iti spun la ce magazin lucrez.... stii cum e treaba cu lidl! pot spune ca
diferenta dintre salariii e data si de locatia magazinului, oricum nivelul stresului si munca e la
un nivel incomparabil cu oricare alta companie din domeniu!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - radu a scris Vineri, 31 August 2012 , iunie 07, 2013
pot sa va spun din experienta ca salariile sunt dintre cele mai mari in retail la noi in tara, dar
pentru asta trag si pielea de pe tine smilies/smiley.gif
Am fost angajat printre primii in 2010, inainte sa fie oficiala intrarea lidl in ro, cu scolarizare
facuta in strainatate.
volumul de munca este mare, chiar foarte mare, conditiile ok, atmosfera depinde foarte mult
de seful de magazin, dar mai mult de seful de vanzari si director.
despre salarii ... depinde de locatie, este diferenta intre oras mare si oras mic, cca 20% din
salarul de baza, si trei nivele de salarizare - creste dupa fiecare an.
Salarii anul trecut: lucrator comercial 1000-1400, sef adjunct 1800-2200, sef magazin
2300-2800 net.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de www.undelucram.ro - radu a scris Vineri, 31 August 2012 , iunie 07, 2013
ore suplimentare sunt, depinde si de magazin si de perioada anului. de platit nu se platesc,
dar daca seful de magazin este corect, iti calculeaza orele si-ti da liber.
teoretic se lucreaza cu 2 zile libere/sapt. daca sunt in timpul sapt obligatoriu trebuie sa fie
legate, daca una pica duminica, cealalta poate sa fie oricand in timpul sapt. - dar aceste
detalii rar se respecta.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - maria a scris Marti, 4 Septembrie 2012 , iunie 07, 2013
de acord cu radu.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza a scris Miercuri, 5 Septembrie 2012 , iunie 07, 2013
Domnilor parca politica firmei este sa fie angajati cei tineri care au o facultate , ce cauta cei
in virsta de pe vremea Plusului in functii de directori zonali care fac regulile dupa bunul plac ?
spaga la angajari si numai cunoscuti si prieteni ?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - claudia a scris Miercuri, 5 Septembrie 2012 , iunie 07, 2013
mihaighita: la ce referi mai exact?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - turist de ocazie a scris Miercuri, 5 Septembrie 2012 , iunie 07, 2013
mihai, esti chiar nesimtzit..sunt si oamenii pe ultima suta..mai dau si ei ce tunuri mai pot ca
intr-un final vine decontul si vor zburati...
putin respect pt. oamenii cu experienta!smilies/wink.gif)
p.s. ce companie, ce chichinetze obosite de magazine, fix minimarket..doar ca e firma LIDL
la intrare
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de www.undelucram.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza scris Vineri, 14 Septembrie 2012 , iunie 07, 2013
stiti ce afaceri face srv -ul de la iasi ? stiti ce spagi isi trage omul ? ca e prieten cu d-ul M,
cei vechi si nesimtiti de pe vremea Plusului stiu care e mersul , cei tineri sunt prosti ei nu stiu
cum se fac afaceri. e corect nu???????
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de www.undelucram.ro -dn.paplenchi a scris Sambata, 15 Septembrie 2012 , iunie 07, 2013
din cate stiu srv-ul de la iasi e o scufita rosie care cica a facut ceva practica pe la germania
si cica practica "umeda" asa mai scria ceva de genu "mihaighita119" dao frate pe bune sa
intelegem si noi ceva.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - calator42 a scris Vineri, 12 Octombrie 2012 , iunie 07, 2013
felicitari lidl
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
...
Postat de www.undelucram.ro - calator42 a scris , Miercuri, 24 Octombrie 2012 , iunie 07, 2013
domnul O. este expirat pentru a mai lucra in Lidl,acesta isi elimina colegii in modul dumnealui
caracteristic sugerand ca el este mai bun.acesta si-a dat colega la ziar pentru a demonstra
ce fac altii.stiti ce atitudine are fata de seful de magazin de la Iasi 1?de fapt de toti adjunctii
din celelalte magazine?stiti ca conduce in mod comunist totul?comportamentul cu oamenii
lasa de dorit de fapt cu o parte nu si cu cei care i-a angajat el.chiar nu intelegem de ce
totusi se mai bantuie o fantoma de pe vremea Plus-ului fapt sustinut si de dumnealui' sunt
vechi si va am pe toti la mana de la cei mari la angajati'
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - dana a scris , Marti, 30 Octombrie 2012 , iunie 07, 2013
sint angajata unui lidl din tara {......}si pot sa va spun ca superiorii agreseaza psihic
subalterni cu un comportament nazist si cuvinte vulgare de parca nu au avut tata sau mama
acasa si au crescut in gara cfr ,nu au bun simt si respect macar fata de client care ar trebui
sa se simta in largul lui si multumit de respect din partea magazinului.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de www.undelucram.ro - vali a scris , Joi, 1 Noiembrie 2012 , iunie 07, 2013
am fost angajata la LIDL in unul din orasele ROMANIEI salariile sunt bune dar munca si
stresul te termina, uneori orele suplimentare se platesc dar dupa efortul depus nu mai vrei
bani.Angajatii sunt fortati sa isi dea demisia,si nu doar casierii sunt tratati urat de sefi, ci si
sefii adjuncti sunt tratati urat de sv sau sm.Uneori regulile sunt facute dar si incalcate de sm
cum ar fi consumul de alcool in timpul programului.Angajatii se sapa intre ei pentru a-si
pastra posturile si a da bine in fata sefilor . SFAT DACA ESTI TARE REZISTI-SI DACA
FACI RAU COLEGILOR
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de www.undelucram.ro - miro a scris , Vineri, 2 Noiembrie 2012 , iunie 07, 2013
Fratilor am citit ce scrie mai sus dar nu stiu cum sa va spun ca situatia este total alta
programul de munca in magazinul in care lucrez eu este de dimineata de la ora 6 si pana la
ora 15 schimbul 1 si de la ora 14 si pana nu mai stii de tine seara.
Daca nu termini treaba esti tras la raspundere si esti pus sa dai cu subsemnatul pe hartie de
ce nu ti-ai terminat treaba .
De fiecare data cand se anunta ca trece cate un sef pe la magazin se dezlantuie iadul sefii
de magazin sunt stresati de seful de vanzari care la randul lor erau stresati de alti sefi si asa mai departe insa toate aceste "stresuri" se rasfrangeau asupra noastra.
Este de cosmar


reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +4
0
...
Postat de www.undelucram.ro - alex a scris , Sambata, 3 Noiembrie 2012 , iunie 07, 2013
Luni trebuie sa semnez si eu contractul pentru casier! nu stiu ce sa fac,m-am uitat si la cele
spuse de voi si sunt cam pus pe ganduri
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - xxxxxxxxx a scris , Luni, 19 Noiembrie 2012 , iunie 07, 2013
Am lucrat ca sef de magazin si inafara de faptul ca salariile sunt mai mari ca in alta parte
toate celelalte aspecte vin sa stearga acest avantaj.Este o lipsa de respect fata de angajati
care frizeaza nesimtirea ! Ca sef de mg esti presat sa dai referate, sa te porti dur
cu oamenii iar colectivele unite in care treaba se face cu placere nu sunt bine
vazute.Motto-ul
lor este ,,Dezbina si condu,,Uitati-va si nu veti vedea in nici un mg un angajat
zambind.Oamenii
sunt umiliti sub fatada amabilitatii si a interesului fata de angajat iar daca cineva are tupeul
sa
spuna ceva i se cere sa -si dea demisia pt a nu fi dat afara .Nu sfatuiesc pe nimeni care are
un
dram de demnitate sa se angajeze aici
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +8
0
...
Postat de www.undelucram.ro - xxx a scris , Miercuri, 21 Noiembrie 2012 , iunie 07, 2013
mai sunt si magazine un care se lucreaza cu dragsmilies/wink.gif
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
...
Postat de www.undelucram.ro - simi a scris , Miercuri, 28 Noiembrie 2012 , iunie 07, 2013
Buna ziua
As avea si eu de spus ceva, nu stiu salariul desi unii spun ceva altii spun altceva, ca nu se
platesc orele suplimentare....... si eu lucrez in acest domeniu de 10 ani si nu am vazut nicio
data un ban in plus pentru orele suplimentare pe care leam facut sau libere ca asa este la
patron nu iti convide iti arata usa ca doar stau la coada candidatii.
La lidl din Galati am depus si eu un CV si am primit un raspuns foarte rece mentionez ca
pentru post de casier (ca casier, gestionar lucrez de 10 ani) ca cica nu sunt apta pentru
acest post si ce samai zic ca am facultate cu diploma si stiu si limba Germana,
Nu stiu ce trebiue ib ziua de astazi sa ai in CV pentru un simplu post de casier.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de www.undelucram.ro - x a scris , Duminica, 2 Decembrie 2012 , iunie 07, 2013
simi, acela este un raspuns standard pt toata lumea care nu a fost selectionata, depinde ce
cauta seful de vanzari ce raspunde de acel magazin.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
...
Postat de www.undelucram.ro - xx a scris , Joi, 6 Decembrie 2012 , iunie 07, 2013
simi, esti pre buna si prea desteapta pt. acel post (casier), de aceea nu corespunzi . smilies/smiley.gif)
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de www.undelucram.ro - @mail.com a scris , Sambata, 8 Decembrie 2012 , iunie 07, 2013
D-na CE angajata de Barlad 3 a dat o informatie la toate magazinele din Barlad precum ca
Dl. VM si-a promovat toate protejatele , pe Domnisoara FA care o intampina in magazinul de
la Vaslui cu buchete de flori a trimis-o in Germania la revenire va fi director de vanzari , si
domnisoara RA o va promova din ianuarie sef vanzari. Asa se conduce Lidl dupa principiul
fustei ?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
...
Postat de www.undelucram.ro - yyy a scris , Sambata, 8 Decembrie 2012 , iunie 07, 2013
e mult stres si munca fizica,n-ar fi asta rau dar cand vezi ca mai vin sefii la tine si niciodata
nu sunt multumiti si itit cer tot mai mult sau spun ca nu e bine si tot asa ti se face sile ptr.
niste banuti cred ca nu merita sa ne slugarim la ei si ce e cel mai rau sunt sefii
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de www.undelucram.ro - yyy a scris , Sambata, 8 Decembrie 2012 , iunie 07, 2013
s-au trezit sefi peste noapte si dau ordine dar altii nici ei nu stiu ce au de facut ,sunt
dezorientati si nu stiu sa-si coordoneze echipa de aceea duce si la mai multe ore de
munca,te hamalesc de te rup pe sala si apoi tre sa mai si zambesti la casa si sa fii rapid
cand tu nici apa sau sa mananci nu apuci decat spre sf. programului .
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de www.undelucram.ro - fanlidl a scris , Marti, 11 Decembrie 2012 , iunie 07, 2013
FA este o obosita increzuta care nu are o treaba cu realitatea, niciodata nu este multumita si
tot timpul are ceva de "modificat", domnisoara FA este o tipa care are in minte numai
"eficienta + pierderi+ inventar" si nu se gandeste deloc la oamenii din subordinea ei, care
da!!! UNEORI mai au si alte probleme inafara de a fi prezenti non stop in LIDL si de a hamali
pentru a fi ea promovata de catrea nea martin! multa mumu la toti din conducerea lidl!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de www.undelucram.ro - anonim a scris , Joi, 13 Decembrie 2012 , iunie 07, 2013
lucrez in firma din 2006 ,am inceput ca si casier ,in 2008 am facut greseala vietii mele si am
acceptat functia de sef adj. ,asta fiind pe vremea plusului ,cand sv-ul arunca dupa angajati cu rola de infoliat. LA ORA ACTUALA AS PUTEA SPUNE CA NU S-A SCHIMBAT NIMIC
DIN POLITICA SCLAVAGISTA ,NU AI VIATA PERSONALA ,NOAPTEA VISEZ CE TREBUIE
SA FAC A DOUA ZI ,ORE SUPLIMENTARE FARA PLATA ,UNA VEZI PE PONTAJ SI ALTA
PE FISA DE SALARIU. DACA NU S-A TERMINAT DE BAGAT MARFA DIN ZIUA
RESPECTIVA ,MAI INTAI ESTI PUS SA TE PONTEZI ,CA SA IASA EFICIENTA ,APOI
INAPOI PE SALA SA TERMINI ,S-A INJIMATATIT PERSONALUL ,CICA PT.EFICIENTA
,MERG DOUA CASE PT.CA SUNT DOI CASIERI SI SEFUL CARE FACE TOT PE
MAG..CLIENTII VAD SI RENUNTA PT. CA NU AU TIMP SI RABDARE SA STEA LA COZI.
OARE ASTA NU O VEDE NIMENI? AR TREBUI CA SV-UL SA STEA PRINTRE RAFTURI
SA ASCULTE CE VB.CLIENTII SI ATUNCI SA SE IA MASURI.IN AJUN DE SARBATORI
DESCHIZI MAGAZINUL UN SEF SI UN CASIER. BANI SE DAU DAR AR TREBUI SA
MERGEM LA PSIHOLOG CA O IEI RAZNA .NU STIU DACA CHIAR MERITA. LA MINE
ACASA TOTI MEMBRII FAMILIEI AS PUTEA CA LUCREAZA LA LIDL ,PT. CA EU
TREBUIE SA RASPUND LA TELEFON INCONTINUU CA MA SUNA DE LA MAG. CU ALTE
CUVINTE GANDITI-VA INAINTE SA VA ANGAJATI LA ACEASTA FIRMA DE
PRESTIGIU
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +13
0
...
Postat de www.undelucram.ro - ccia a scris , Joi, 13 Decembrie 2012 , iunie 07, 2013
ar trebui sa angajeze un psiholog!? cine rezista an mediul de lucru de la lidl sigur nu mai e pe
treaba lui. de unde mai avem putere sa ducem atatea an spate?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de www.undelucram.ro - xxx a scris , Joi, 20 Decembrie 2012 , iunie 07, 2013
Numai frustrati pe site-ul asta...dar asa este tot romanu" Domnule...vrea bani multi pe munca
putina...toti astia care ati lucrat la Lidl, si care acum va plangeti...probabil ati fost niste
angajati Model, eclipsati in totalitate de "incompetentii" din jurul vostru...un om bun care isi
face treaba bine si cu simt de raspundere, are loc peste tot, in orice companie.... putorile sa
stea acasa si sa ia ajutoare sociale... Cei ce vor sa faca ceva in viata, cei motivati
intradevar, vor veni in continuare si nu vor fi dezamagiti!! Ziceati ceva de ore
suplimentare...se platesc daca nu se recupereaza! Asta e sigur 100%! Insa nu poti plati ore
suplimentare atunci cand angajatii dorm in bocanci si abia se taraie pe sala...
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -3
0
...
Postat de www.undelucram.ro - gica_varza a scris , Vineri, 4 Ianuarie 2013 , iunie 07, 2013
Domnule Spataru chiar nu vreti sa luati in seama nesimtirea lui Obreja acest batrin care
conduce lidl din Barlad el si amanta lui Ciortescu cand o sa se termine cu pile,hotii si
nesimtirea ?? cele doua adjucte care si/au dat demisia de forma vor fi facute adjucte de la 1
februarie ? deci e bine ca la resurse umane se fac si se desfac contracte, ati spus ca cine
este vinovat raspunde, chiar Obreja este director cum se da peste tot mai mare ca
D/voastra ? rusine dar lucrurile nu se vor oprii aici.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
...
Postat de www.undelucram.ro - mary a scris , Joi, 10 Ianuarie 2013 , iunie 07, 2013
sunt din Galati am inteles ca se m-ai deschide un lidl ,dupa opiniile voastre ,pe care vi le
respect am ramas cu un gust amar ,eram si eu interesata de un post ,tot ce se petrece in
hipermarketu- rile de la noi suntem tot noi romanii vinovati pentru ca ne mancam unii pe altii ,
la fel ca si in alte firme din Galati (Arcelor mitall) toata lumea vrea sa conduca... sa fie sef...
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de manaila simona , iunie 10, 2013
oare exista cineva care ar putea lua masuri pt toate abuzurile care se fac la LIDL codlea.....oare exista cineva care sa ne asculte si pe noi, sa ne ajute...sau facut atatea reclamatii pt comportamentul sefilor dar mai ales al doamnei Istrate Ramona care in afara ca face abuz de functie, ca jigneste pe toata lumea facandune retardati, handicapati nimeni nu ia nici o masura...smilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/shocked.gif....eu personal am o problema de sanatate si de atunci cauta mereu motive sa ma dee afara....nu mi se pare corect dar..c mai este corect mai ales la lidl....ar trebui sa fie un mesaj de alarma faptul ca au plecat o gramada de angajati de cand este aceasta doamna sefa....dar se pare ca are spate si face pe dumnezeu din cauza asta....smilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gifsmilies/cry.gif
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +13
0
...
Postat de maria.ana , iunie 25, 2013
Draga Manila Simona stai linistita k nu doar acolo se intampla asa cevapeste tot in tara la toate magazinele lidl se procedeaza asa ba mai mult esti facut prost in fata chiar cu seful de vanzari daca ai o nemultumire sau mai multe...si atunci ce sa mai cerem ni se refuza total drepturile si tot ei au de comentat au venit toti pacalicii in functii de sefi si acum vor sa isi arate prostia k altceva nu au in cap ameninta k te dau afara de parca ar fii magazinul lui ma`sa s.a.m.d toti cei car lucram aici stim prin ce trecem si nu ne asculta nimeni si faza cu chestionaraea angajatilor e o pura vrajeala te mai ameninta "aveti grija ce scrieti despre filiala k se pote intoarce impotriva voastra"de ce nu vin cei de la aspecte sociale sa stea fata in fata cu noi sa ne intrebe ce ne doare?dar asa ceva nu ai sa vezi. RUSNE!!!!!! ditamai lantul de magazine si nimeni nu i`a masuri suntem efectiv bataie de joc pt ei !!!!!!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
comentariu
Postat de stresul , iunie 27, 2013
problemele care apar in filiala noastra ar trebui sa ramana intre noi dar daca nimeni nu ne asculta niciodata ajungem la a lua aceste masuri care nu sunt tocmai sanatoase....este urat dar!!!!am discutat cu sefa mea si desi nu cred ca se va rezolva ceva totusi sper si imi doresc pt binele nostru....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
...
Postat de ajutor , iunie 27, 2013
in comentariul stresului de mai sus era vorba de problema de la codlea ....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de dana30102012 , iunie 28, 2013
sint angajata unui lidl din tara {......}si pot sa va spun ca superiorii agreseaza psihic
subalterni cu un comportament nazist si cuvinte vulgare de parca nu au avut tata sau mama
acasa si au crescut in gara cfr ,nu au bun simt si respect macar fata de client care ar trebui
sa se simta in largul lui si multumit de respect din partea magazinului
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +4
0
...
Postat de vali 01112012 , iunie 28, 2013
am fost angajata la LIDL in unul din orasele ROMANIEI salariile sunt bune dar munca si
stresul te termina, uneori orele suplimentare se platesc dar dupa efortul depus nu mai vrei
bani.Angajatii sunt fortati sa isi dea demisia,si nu doar casierii sunt tratati urat de sefi, ci si
sefii adjuncti sunt tratati urat de sv sau sm.Uneori regulile sunt facute dar si incalcate de sm
cum ar fi consumul de alcool in timpul programului.Angajatii se sapa intre ei pentru a-si
pastra posturile si a da bine in fata sefilor . SFAT DACA ESTI TARE REZISTI-SI DACA
FACI RAU COLEGILOR
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
...
Postat de miro 02112012 , iunie 28, 2013
Fratilor am citit ce scrie mai sus dar nu stiu cum sa va spun ca situatia este total alta
programul de munca in magazinul in care lucrez eu este de dimineata de la ora 6 si pana la
ora 15 schimbul 1 si de la ora 14 si pana nu mai stii de tine seara.
Daca nu termini treaba esti tras la raspundere si esti pus sa dai cu subsemnatul pe hartie de
ce nu ti-ai terminat treaba .
De fiecare data cand se anunta ca trece cate un sef pe la magazin se dezlantuie iadul sefii
de magazin sunt stresati de seful de vanzari care la randul lor erau stresati de alti sefi si asa mai departe insa toate aceste "stresuri" se rasfrangeau asupra noastra.
Este de cosmar
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +11
0
...
Postat de xxxxxxxxx 19112012 , iunie 28, 2013
Am lucrat ca sef de magazin si inafara de faptul ca salariile sunt mai mari ca in alta parte
toate celelalte aspecte vin sa stearga acest avantaj.Este o lipsa de respect fata de angajati
care frizeaza nesimtirea ! Ca sef de mg esti presat sa dai referate, sa te porti dur
cu oamenii iar colectivele unite in care treaba se face cu placere nu sunt bine
vazute.Motto-ul lor este ,,Dezbina si condu,,Uitati-va si nu veti vedea in nici un mg un angajat
zambind.Oamenii sunt umiliti sub fatada amabilitatii si a interesului fata de angajat iar daca cineva are tupeul sa spuna ceva i se cere sa -si dea demisia pt a nu fi dat afara .Nu sfatuiesc pe nimeni care are
un dram de demnitate sa se angajeze aici
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +8
0
...
Postat de yyy 08122012 , iunie 28, 2013
s-au trezit sefi peste noapte si dau ordine dar altii nici ei nu stiu ce au de facut ,sunt
dezorientati si nu stiu sa-si coordoneze echipa de aceea duce si la mai multe ore de
munca,te hamalesc de te rup pe sala si apoi tre sa mai si zambesti la casa si sa fii rapid
cand tu nici apa sau sa mananci nu apuci decat spre sf. programului .
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +9
0
...
Postat de claudiu 11122012 , iunie 28, 2013
lucrez in firma din 2006 ,am inceput ca si casier ,in 2008 am facut greseala vietii mele si am
acceptat functia de sef adj. ,asta fiind pe vremea plusului ,cand sv-ul arunca dupa angajati
cu rola de infoliat. LA ORA ACTUALA AS PUTEA SPUNE CA NU S-A SCHIMBAT NIMIC
DIN POLITICA SCLAVAGISTA ,NU AI VIATA PERSONALA ,NOAPTEA VISEZ CE TREBUIE
SA FAC A DOUA ZI ,ORE SUPLIMENTARE FARA PLATA ,UNA VEZI PE PONTAJ SI ALTA
PE FISA DE SALARIU. DACA NU S-A TERMINAT DE BAGAT MARFA DIN ZIUA
RESPECTIVA ,MAI INTAI ESTI PUS SA TE PONTEZI ,CA SA IASA EFICIENTA ,APOI
INAPOI PE SALA SA TERMINI ,S-A INJIMATATIT PERSONALUL ,CICA PT.EFICIENTA
,MERG DOUA CASE PT.CA SUNT DOI CASIERI SI SEFUL CARE FACE TOT PE
MAG..CLIENTII VAD SI RENUNTA PT. CA NU AU TIMP SI RABDARE SA STEA LA COZI.
OARE ASTA NU O VEDE NIMENI? AR TREBUI CA SV-UL SA STEA PRINTRE RAFTURI
SA ASCULTE CE VB.CLIENTII SI ATUNCI SA SE IA MASURI.IN AJUN DE SARBATORI
DESCHIZI MAGAZINUL UN SEF SI UN CASIER. BANI SE DAU DAR AR TREBUI SA
MERGEM LA PSIHOLOG CA O IEI RAZNA .NU STIU DACA CHIAR MERITA. LA MINE
ACASA TOTI MEMBRII FAMILIEI AS PUTEA CA LUCREAZA LA LIDL ,PT. CA EU
TREBUIE SA RASPUND LA TELEFON INCONTINUU CA MA SUNA DE LA MAG. CU ALTE
CUVINTE GANDITI-VA INAINTE SA VA ANGAJATI LA ACEASTA FIRMA DE
PRESTIGIU>>...>>
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +14
0
...
Postat de xxx 20122012 , iunie 28, 2013
Numai frustrati pe site-ul asta...dar asa este tot romanu" Domnule...vrea bani multi pe munca
putina...toti astia care ati lucrat la Lidl, si care acum va plangeti...probabil ati fost niste
angajati Model, eclipsati in totalitate de "incompetentii" din jurul vostru...un om bun care isi
face treaba bine si cu simt de raspundere, are loc peste tot, in orice companie.... putorile sa
stea acasa si sa ia ajutoare sociale... Cei ce vor sa faca ceva in viata, cei motivati
intradevar, vor veni in continuare si nu vor fi dezamagiti!! Ziceati ceva de ore
suplimentare...se platesc daca nu se recupereaza! Asta e sigur 100%! Insa nu poti plati ore
suplimentare atunci cand angajatii dorm in bocanci si abia se taraie pe sala...
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -8
0
slobozia in pericol
Postat de nimenialtul , septembrie 12, 2013
la lidl gara slobozia s-au iesit lipsa la inventar 600 milioane intr-o luna,asta ptr ca s-au schimbat sefii si cei noi au zis dinainte ca nu o sa iasa bine inventarul si sa-si caute toti de munca ca este o chestiune de timp pana ii va da pe toti afara ca sunt niste hoti ordinari,deci eu nu am mai auzit undeva sa te puna la colt sa te injure ca esti hot si toate cele sa te acuze fara dovezi! nu cumva vor sa ramana ei cu banii si cu personalul schimbat? ca de,cine nu mai este ,ei sunt de vina mereu! ar trebui sa ia cineva repede niste masuri din interior ptr ca oamenii din oras,sunt doua magazine lidl la care s-a facut aceeasi faza,si deci cum spuneam,oamenii din ambele magazine se vor unii sa angajeze un avocat si or sa dea in judecata magazinul si seful cel nou pentru calomnie! asa ca voi muncitori de peste tot,scrieti la adresele lidl-ului din germania,daca stiti vreun sef mare de acolo eu am auzit ca se iau masuri cand aud nemtii cum se exploateaza muncitorul de pe plantatiile din romania! bafta la toti sclavii lidl!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +4
0
nu intelegeti nimic
Postat de ion92 , noiembrie 20, 2013
Mai fratilor ,....Chiar nu intelegeti ca in aceasta tara o duc bine doar cei care fura si sunt cu limba in urechile sefilor ? Chiar nu vedeti cine sunt cei care o duc bine ? Dar, indiferent de situatie va intreb : de ce nu va uniti sa puneti totul cap la cap si sa facem ceva. Eu am incercat, dar de unul singur nu am reusit nimic, ba mai mult, cand am avut nevoie ca martori de cei care sunteti inca in sistem, nu a vrut nimeni sa vina. Pai daca atunci cand am avut nevoie nu a vrut nimeni sa vina....de ce va plangeti acuma,....dupa,...De ce doar cand sunteti dati afara ripostati ?
Dar nu stiu de ce pun aceste intrebari, pentru ca asa sunteti toti. Oricum ....bafta tuturor.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +10
0
in lidl cel mai bine o duc sefii...
Postat de ana spiridon , martie 18, 2014
sunt un angajat al lidl din bacau,si acum eu si cativa colegi suntem discriminati in comparatie cu alti colegi de ai nostri,deoarece trebuia sa primim o prima de 1000 de lei daca aveam peste un an de la ultima treapta salariala,si nu am primit-o deoarece anul trecut SV ne-a obligat sa ne facem cereri de trecere la program de 4 ore pe o perioada de 2 luni sau daca nu o faceam ne gaseau nod in papura si ne dadeau afara.noi de frica pierderii locului de munca am facut iar acum cei care am stat la 4 ore nu primim prima iar cei care nu au vrut sau nu au ajuns sa treaca la 4 ore au primit prima.acum intreb cine este vinovat pentru ca noi ne-am sacrificat 2 luni cu jumatate de salar si tot noi nu primim nimic?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
sssss
Postat de uuuu , martie 20, 2014
sdfgsertghwrthwerhwerh
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
Obreja
Postat de tig anu , martie 25, 2014
La Lidl 3, Obreja Florin (sef zona Iasi) a batut si obligat sa-si dea demisia o casiera (Roman Daniela) timp de 4 ore a facuto in tot felul ,vorbit vulgal de se auzea in tot magazinul ,o izbito pe jos.
Motivul concedieri : ANGAJATII CU VECHIME AU SALARIILE MARI ! SI SE DORESTE ANGAJATI NOI!bineinteles salarii mici...
Rusine LIDL pentru asta sef!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
Marian Cristea
Postat de tig anu , martie 25, 2014
Obreja asta e un mare nesimtit,nu credeam ca sunt barbati care sa agreseze o femeie in acest hal,o tinuto in bucatarie pana sia dat demisia (casiera Roman)
Mai stau pana in vara la ei si plec de buna voie ,stres foarte mare, si sefa Andreea Filote e foarte nesimtita ,tace angajati prosti,handicapati de fata cu clientii in magazin.
Cum sa zambim clientilor cand ei si ne strica ziua? Doar nu suntem roboti sa zambim la comanda
Da afara oamenii vechi pentru a angaja cu spaga (500 euro)
Demisia OBREJA !!!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +10
0
Mariana
Postat de Mariana 3332 , martie 26, 2014
Toate sefele ,pentru un pumn de bani si-ar vinde si pe masa, au mostenit comunismul de la parinti si prostia de la Lidl.
Oricat de mult muncesti tot se tipa de eficienta,proasto....puturoaso,au un aer de superior de nu le ajungi nici cu prajina la nas
Evitati Lidl !

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
lidl
Postat de andrei tanasa , martie 27, 2014
buna seara numele meu este tanasa andrei pe facebook sunt tig anu numaru meu de tel este 0754499835 lucrez la lidl in iasi filiala 105 si tot ce sa postat pe data de 25.03.2014 nu este nimica adevarat eu lucrez cu domnu obreja de 3 ani de zile si niciodata nu sa intamplat ce se spune si nimeni nu da spaga si casiera roman daniela a fost data pe buna dreptate nimeni na agresato si na lovito si andreea filote este directoarea noastra si niciodata na vorbit urat roman daniela are probleme pshice probrabil care vrea lamuriri poate sa ma contacteze la nr de tel care lam lasat asta e mesaju postat cu adevarat de tig anu o seara buna
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
lidl
Postat de ana spiridon , martie 31, 2014
Sunt o angajata din bacau a firmei lidl si as vrea sa stiu cine ar putea sa-mi dea un raspuns concret la o problema care ma macina,caci discutand cu d-na sv am primit un raspuns pozitiv iar d-na stemate irina ne-a dat unul negativ.Deci noi ca si subalterni pe cine ar trebui sa intrebam sa stim ceva sigur?Intrebarea era:VOM PRIMI SI NOI CEI CARE AM FOST LA PATRU ORE PRIMA DE 1000 DE LEI SI CAND?se amana cam mult cand este vorba de binele angajatului,fiecare da din colt in colt,dar cand a fost sa facem noi angajatii ceva spre binele firmei,adica trecerea la 4 ore[ca sa scadem din cheltuielile firmei]ne-a pus sa o facem si cu 2 luni mai devreme.Poate ar putea sa ne dea un raspuns dl.SPATARU sau dl.BIBIRE VLAD,caci nu este corect ca cei de la birou care fac statele de plata sa ia drept treapta salariala trecerea la 4 ore sau revenirea la salariul initial,iar ultima mea treapta salariala adica marire de salar a fost cu 2 ani in urma.Si tare as vrea sa stiu daca noi cei din bacau suntem singurii in aceasta situatie sau nu.Va rog postati daca si in alte judete va confruntati cu aceasta situatie si daca s-a rezolvat in vreun fel.MULTUMESC !
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
lidl
Postat de anamaria 25 , mai 11, 2014
peste tot e bataie de joc ,lidl a ajuns pe ultimul loc la noi la capitol ca loc de munca,este ignorat total si stiu si tot isi bat joc de angajati care ii mai au vechi,si cu prema aia au facut anumea ca sa nu dea la prea multi,mi-e greata numai cit aud de ei

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +8
0
Dezamagire
Postat de Iordache Florin , mai 21, 2014
Daca ma uit la comentariile de mai sus, imi dau seama ca ale mele sint marunte si fara importanta la cit de marunt este acest retailer .Dar o sa le spun , totusi , cu toate ca nu cred ca intereseaza pe cineva din conducere. Azi am trecut pe la LIDL Prundu - Pitesti si dupa ce ca gama de produse este foarte limitata , preturi mari si produse fara interes larg,cind am ajuns sa platesc casiera de la singura casa deschisa ne-a spus sa trecem la alta casa care se va deschide ca sa mearga mai repede . Dar , ca de obicei , nu venea nimeni iar noi asteptam in zadar , pina cind m-am enervat si am cerut socoteala celei care ne-a trimis acolo de ce trebuie sa asteptam atita . Atunci a intervenit paznicul , mai brunet la fata , si ca raspuns la observatia mea , m-a intrebat ca : ,, ce, era mai bine pe vremea lui Ceausescu ? ,, . Pai de aia s-a infiintat LIDL-ul , ca sa ne spuna ca ei au vinzatori mai buni ca ai lui Ceausescu ? Sint la fel de prosti si nepriceputi , dar daca sint platiti prost , asa cum se spune mai sus , atunci ar putea avea o scuza . Dar sint platiti prost tot din cauza lor . Ar fi interesant daca cineva ia masuri in acest sens cu disciplina angajatilor ca sa nu mai vorbim de deontologie , ca e prea mult .

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
lidl
Postat de lidl , mai 31, 2014
naspa comentariile pe aici cu muuulte adevaruri
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
Lidl bataie de joc
Postat de Ionica Nicoleta , iunie 12, 2014
Am vrut sa muncesc ideea este ca in acest mare Lidl nu exista respect pt oameni care vor sa munceasca am ramas cu un gust amar acei sefii adjuncti sunt niste killeri desi sunt bata nu stiu mare lucru dar isi inchipuie ca pot teroriza oameni sincer o adunatura de inculti .Cei ce doriti sa lucrati in acest concern avetj grija daca seful de vanzari nu va place plecati repede .Legat de salariu nu echivaleaza cu munca nu este un salariu care sa fie pe masura muncii
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
pentru bulangii
Postat de may , august 01, 2014
fie roata cat de patrata se invarte si pentru cei umiliti o data..............

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +4
0
...
Postat de anonim din iasi , august 24, 2014
lidl magazin pentru sclavi
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
...
Postat de anonim din iasi , august 24, 2014
ccassbn njhjkjkj
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de anonim din iasi , august 24, 2014
la vaslui sclavie curata, daca esti detasat aici esti ca si mort sant 2 sefe care nu stiu care este mai mare ,dar una este sigur ca are curu mare iar cealalta slaba si a dracului dar de inputite nu le intrece nimeni sa te fereasca cel de sus sa cazi cu ele la schimbul 2.gabi ca asa o cheama pe sefa de magazin cred ca are ceva relatii la seful mai de sus ca prea o tine an brate ,probabil face lucrari alese............dl. condrea.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
...
Postat de anonim din iasi , august 24, 2014
sclavie curata la vaslui daca esti detasat, sant 2 sefe una mai mare ca cealalta una cu basanaul mare cealalta slaba si a dracului dar de anputite nu le antrece nimeni.cea din urma are pile sus puse si tinuta an brate probabil face sectorul bine dl. condrea.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
Lidl sclavie
Postat de fosti .... , octombrie 10, 2014
Lidl - Sclavie pe bani putini si fara bonuri de masa

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
asa va trebuie
Postat de ionescu92 , octombrie 10, 2014
Deci,... cum spuneam. Asa va trebuie. Cand eu spuneam ca asa este la LIDL; veneati si spuneati ca sunt puturosi cei care lucreaza acolo si se plang degeaba,... Va bucurati cand dadea afara pe cate unul de acolo si abia asteptau altii sa le ia locul. Ei,... acuma cum e ? Bine va face ca nu stiti sa va impuneti. Nu stiti sa aveti un sindicat. Cand a fost vorba sa fac un sindicat, nu a vrut nime sa semneze. Deci ? Ce inseamna asta ? LASITATE. Nu ma bucur ca patiti asa ceva, dar, totusi asa va trebuie. Cand am avut nevoie de martori in tribunal care sa spuna adevarul doar, nu minciuni, nu a vrut nimeni sa vina. Trageti voi concluziile.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
dupa cat timp de la interviu primesti raspuns?
Postat de cris247 , octombrie 13, 2014
Dupa cat timp de la interviu priesti raspunsul daca esti acceptat sau nu pt un post de adjunct?

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de fosti .... , octombrie 16, 2014
Daca ai noroc si au nevoie urgenta de personal te suna chiar a doua zi dupa aplicare pentru job.
Oricum compania Lidl este foarte neserioasa.
Mai nou nu vor sa-ti dea ultimul fluturas de salar pe luna lucrata si cand vine vorba de foaia de lichidare toti se fac ca nu stiu ... ce fel de DOVADA da ca Firma ? ... seriosi -> nu prea cred = NESERIOSI.
Angajatii sunt buni atat timp cat le servesc intereselor ... cat castiga bani pe spinarea lor. Dupa ce pleaca din cauza presiunii care e pusa pe umerilor de catre SV-DV (nu dau nume) ... pur si simplu pentru cei din urma (SV-DV) sunt niste carpe de sters mizeria de pe jos atat simpli angajati -> vanzatori/casieri cat si SM/ASM.
Am plecat din magazin care a avut vanzari ce depasea zilnic 1.5 miliarde atat oameni de pe sala cat si ASM si SM.

In concluzie Lidl = SCLAVIE si bataie de joc.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +7
0
...
Postat de oana dark , noiembrie 29, 2014
Eu am lucrat la PENNY MARKET TULCEA,acelasi mare volum de munca,ore suplimentare neplatite,umilirea subordonatilor de catre sefi de fata cu clientii(limbaj vulgar in birou),nu stiai de care sef sa asculti sa nu-l superi pe celalalt,caz particular- dureri pelviene agresive si patat pantalonii cu menstruatie la casa datorita aglomeratiei de clienti, colega s-ala ochi cu un carton si timp de 3 ore a stat la casa cu ochiul inrosit rau pentru ca eram putini si nu is-a permis sa plece, a 2 a zi concediu medical, nu a fost considerat accident de munca, mai sunt multe de denuntat. Nu recomand sa va angajati la PENNY MARKET va veti pierde stima de sine, sanatatea veti fi considerat cantitate neglijabila!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
bataie de joc
Postat de popeyepopeye , decembrie 09, 2014
LA LIDL REGHIN,JUD.MURES,ANGAJATII NU AU VOIE SA FOLOSEASCA LIMBA MAGHIARA INTRE EI.ESTE INTERZIS DIN PARTEA UNEIA SEFE DE MAGAZIN
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -3
0
re: bataie de joc
Postat de dan dan dan , decembrie 10, 2014
La fel as face si eu, traim in romania si sunt satul de unguri care se prefac, vezi doamne, ca nu inteleg limba romana cand ceri ceva in magazin... Respect pentru sefa de magazin
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
va bateti joc de clianti
Postat de MARTINESCU ROBERT , decembrie 10, 2014
in seara zilei de 10.12.2014 in jurul orei 17:30 la magazinul LIDL din DEVA strada BEJAN era coada la cas de aproxsimativ de 50 de persoane si numai o casa deschisa.VA E DOR DE COZILE LUI CEAUSESCU
MIE NU!DE ACEA NO SA MAI INTRU IN MAGAZUNUL VOSTRU!!!!

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
_I_ penny
Postat de Big G , decembrie 12, 2014
Decat sa lucrezi la Penny, mai bine mergi zilier. Am avut un loc bine platit in alta parte ,si m-a pus dracu` sa ma duc la Penny. Sclavie frate, imi pica parul de la stres, si tot timpul cu nervi la stomac.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
poate vedeti adevarul
Postat de ionescu92 , decembrie 12, 2014
eiiii,... cum este cu LIDL ? Poate o sa va dati seama si voi,... Eu degeaba am spus si am scris..... unii dintre cei care ati citit poate ati gandit ca mint, dar cand ati ajuns sa lucrati acolo,.. v-ati convins,... Succes in continuare. Pana o sa va dati seama ca trebuie sa nu va lasati calcati in picioare si sa va cunoasteti si sa vi se respecte drepturile,... o sa fie prea tarziu probabil,... Oricum,... va doresc succes in continuare.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
Groaznic LIDL
Postat de Georgescu Florian , decembrie 13, 2014
Asta inseamna capitalism! Ne duc de nas si noua ne place Sunt groaznici si pusi pe japca! Au stiut cum sa ne pacaleasca, acum au lasat-o mai moale si cu reclamele alea! Sunt slabe rau!


reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
cum se lucreaza la depozitul Lidl din ploiesti.?salariu,program.Ai voie cu telefonul in depoit?bonuri de asa dau?Ma intereseaza ca manipulant marfa.Multumesv
Postat de cost , ianuarie 03, 2015
Cum se lucreaza la depozitul Lidl din ploiesti.?salariu,program.Ai voie cu telefonul in depobonuri de asa dau?Ma intereseaza ca manipulant marfa.Multumesc
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
Dezamagitor
Postat de Emilia 22 , ianuarie 04, 2015
Bataia de joc la adresa angajatilor, lipsa de pauza de masa , ore suplimentare la greu , si in plus dupa o luna jumatate ma dau afara de pe o zi pe alta, fara preaviz , fara a avea reclamatii sau alte abateri doar din cauza tarancii de sefe ,. Lidl Satu Mare parca ar avea sefa o comunista care face angajatii in toate felurile, iar din afara se prezinta o iamgine de prestigiu. Mi-e scarba de tot ceea ce am avut parte in perioada cat am lucrat. Sclavagismul e la cote ridicate in Lidl Satu Mare
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
bataie de joc
Postat de popeyepopeye , ianuarie 06, 2015
Tot la reghin este o sefa,care este de la tara,vorbeste forte urit atit cu angajatii ca si cu clientii.in ultimul hal,de parca nu dupa clienti ar trai.Vultur Rodica o cheama,nici un client nu i se poate adresa,cu toata lumea vorbeste in scirba.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
sovinism
Postat de popeyepopeye , ianuarie 06, 2015
De altfel pop sonia o cheama pe sefa respectiva care interzice angajatilor folosirea limbii maghiare la lidl reghin.bine ca produsele au denumiri in cele doua limbi.postarea aceasta va aparea si pe pagina germana a lidl-ui,ca aici nu o ia nimeni in considerare problemele.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
...
Postat de hadesza , ianuarie 22, 2015
imi spune cineva dupa cat timp creste salariul?
multumesc !

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
raspunsla sovinism
Postat de ionescu92 , ianuarie 23, 2015
Nu vreau sa fiu rau, dar daca ati fost in Germania,.... ati auzit cumva in magazine vorbindu-se alta limba decat cea oficiala adica germana ? Si au si ei destule natii conlocuitoare. Aveti cumva stiinta ca ar avea scoli cu predare in alta limba decat germana ? Pai aici sunt zone destule unde nu se stie romaneste. Deci ? Totusi unde suntem ? In ce tara traim ? Voi maghiarii va simtiti cumva neutralizati ? Cred ca romanii din unele zone sunt neutralizati si marginalizati. Deci,.. haideti sa nu mai fim SOVINI.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
raspuns la sovinism
Postat de popeyepopeye , ianuarie 29, 2015
da domnu ionescu,am fost in germania.am prieteni acolo romini care lucreaza la superrmarketuri si ei au dreptul sa foloseasca limba romina intre ei.mai sunt si polonezi,si ei au dreptul la limba lor intre ei.deci.....cam atit!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
...
Postat de ionescu92 , ianuarie 30, 2015
ok,.. dar daca doriti sa va angajati,.. ce limba va cere sa vorbiti ? Daca nu stiti germana va angajeaza in comert? Va rog sa mergeti prin secuime si sa vedeti daca sunt sau nu persoane care cunosc limba romana. Deci despre ce vorbim ? Intr-adevar hai sa nu mai fim sovini, dar sa vedem totusi unde locuim si ce limba trebuie sa cunostem in primul rand. Da,.... sunt si in germania persoane care nu cunosc limba germana, dar aceia nu vin si cer facultati sau preturi sau alte si alte in limba lor. Deci,.. revin,.. despre ce vorbim ? Care este situaria de fapt ????
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de hadesza , februarie 07, 2015
ok deci nici o informatie despre salariu?
am inceput cu 1100 in mana 1500 brut .. am 3 luni
dupa cat timp creste? dupa 1 an?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
Cascaval Bluedino mucegait
Postat de anonim 222 Pipera , februarie 13, 2015
buna ziua,

am fost in lidl pipera la cumparaturi, si ce credeti,am gasit la vanzare cascaval mucegait pe cate tocmai vroiam sa l cumpar si sa fac o reclamatie,dar norocul lor ca a venit un baiat de la paza si a reusit sa ma convinga sa renunt la acel produs. BV lui ca a avut putere de convingere.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
undelucram.ro cenzureaza comentariile despre mizeria asta de firma
Postat de vasile burghezu , martie 03, 2015
mi se pare doar mie sau undelucram.ro a sters discutiile mai vechi despre troaca lidl? Se pare ca au ramas doar banalitatile de genul "se dau bonuri?", " se platesc orele suplimentare?" . Cred ca "etalonul moral" undelucram.ro a cedat presiunilor lidl. You are on your own people!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
lidl
Postat de xx , martie 06, 2015
smilies/cry.gif////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////smilies/shocked.gif
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de xx , martie 06, 2015
domnilor rudele de gradul 1 si 2 au voie sa lucreze la LIDL
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
germania
Postat de iom , iulie 06, 2015
un angajat la aceiasi firma lidl in germania castiga 11€impozabil pe ora ca necalificat,lidl si kaiser sunt conduse de acelasi grup de oameni,nemti,dar angajati au facu greva toti sau strans impreuna,acum cevat timp in urma,deci au trecut la fapte
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
Detalii
Postat de denisadarius , octombrie 23, 2015
Buna ziua..Poate spune cineva cam cat este salariul pt o casiera?. Pt Lidl Razoare....are cineva detalii
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
Reclamatie
Postat de Anonim 168 , februarie 15, 2016
Reclamatie pentru seful de vanzari Dâmbovița : isi bate joc de noi, in frunte cu sefa de magazin Târgoviște 2 (se comporta cu unii dintre noi ca niste sclavi,nu ca nu am fi dar macar ar putea sa nu aiba persoane preferate), pt pauză : "te poți duce doar la baie dar nu sta mullt"!.suntem roboți. 4 persoane dimineața si 4 seara( cu tot cu sef) iar seara ne obliga sa plecam intr-o jumătate de oră de la încheiere,cu foarte des vanzare de aproape un miliard..etc
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
nelamuriri ?
Postat de ion92 , februarie 15, 2016
Ma bucur sa vad si sa citesc comentariile voastre aici. Am lucrat la fostul PLUS, iar cand a veni Lidl, am spus ca in max 5 luni o sa dea afara tot ce a fost la Plus, pana la nivelul de sef magazine. Asa s-a si intamplat, dar in afar de asta, am mai spus colegilor ccare au ramas sa aibe grija cum se comporta cu colegii din magazine, caci de pe urma lor sunt vanzari si castiguri. Am fost SRV, si nu imi este rusine sa intru prin magazinele care le-am deschis si sa fiu luat in brate de cei care mai sunt din vechea grupa, dar sa aud tot felul de nastrusnicii,.... care se intampla. De, noi nu avem oameni care sa stie sa conduca. Pana ceva timp in urma la conducerea Lidl a fost un polonez, iar acuma este un ungur. De.,.... asta vreti asta aveti. Pacat ca nu stiti sa va cereti si sa va aparati drepturile.Cat despre sindicat,.. ce sa mai vorbim,... NU AVETI LA LIDL ASA CEVA, IAR PENTRU DIALOGUL CU ANGAJATII SI REZOLVAREA PROBLEMELOR, VAI DE EA SARACA FATUTA CARE,... IMI ESTE MILA DE EA. ... HABAR NU AVEA CU CE SE MANANCA UN POST DE srv, DAR DIN SV a ajuns pe acest post. Da,... arata bine,chiar foarte bine, dar atat.In rest, voi decideti. Succese depline si,... nu va mai plangeti, caci daca va cere cineva sa depuneti o plangere la ITMunca, sau la ANProtectiaConsumatorilor, sau la orice alt organ, nu doriti sa va dati numele pentru ca o sa aveti repercursiuni, iar daca totusi se vine in control, nu declara nimeni adevarul si toti va coditi si va ascundeti. Ridicati toti capul dupa ce sunteti dati afara. Stau si ma intreb DE CE OARE ???? Dar astia sunteti. Numai bine in continuare si cu nou promovata fosta SV, pe un post mai sus... Tot inainte.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
info
Postat de CYP , martie 13, 2016
Buna fratilor,m-am indragostit de o caserita de la Lidl,cum as putea afla numele ei,ajutati-ma voi
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
germania ?
Postat de ion92 , mai 07, 2016
Incercati si in Germania, dar va spun ca este degeaba. Patronul cel mare, d-l Dietrich schwart nu mai este. A plecat intr-o alta lume, iar cei doi copii ai lui care conduc, unul Kaufland iar celalalt Lidl,... sunt pe nicaieri,....Deci,... degeaba. De ce la nivelul Ro a schimbat un polonez de la conducere cu un ungur ?

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
reclama.....
Postat de anonime , mai 17, 2016
Reclamatie pentru seful de magazin Ouatu Sabin de la lidl 4 Bacau: isi bate joc de noi nu ne da pauza de masa iar dumnealui fumeaza din 10in 10 minute, dumnealui are voie ca de.......sef ..................
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
info
Postat de Info , mai 26, 2016
Adevarul e foarte mare in ziua de azi daca dai bani ti se prelungeste contractul de munca la LIDL
traiasca doamna Cretu...... stie ea de ce ?????????
Bineinteles daca este deacord si tovarasul Ouatu sef promovat si instruit cu mare interes de Cretu ca de or fi ouale de aurrrr::::::
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
de luat aminte
Postat de Info , mai 31, 2016
Da da da o sa pateasca si madam Cretu cu a ei gasca cu tot ce a patit Domnul Obreja poate si mai rau .
Sa nu uitam dumneaei seamana vant si o sa culeaga furtuna......
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
????
Postat de ion92 , mai 31, 2016
Buna dragilor. Dar ce a patit Obreja ? Poate cineva sa imi spuna ?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
pacat
Postat de ion92 , mai 31, 2016
Mai ca Florentina, Flori,... nu cred ca se poate. Si,.. am avertizat-o sa-l lase pe voda in pace cu instigarile lui, caci are copii de crescut. Pacat. Nu doresc raul nimanui, dar poate ca totusi exista un d-zeu.... Eu am curaj sa intru in oricare dintre magazinele care le-am avut in subordine cu fruntea sus, ba chiar sunt luat in brate de fostii subalterni,... care au mai rezistat si mai sunt ....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
adevar
Postat de waw , iunie 04, 2016
Ei dragilor ce sa va spun ........domnul Ouatu e un mare cretinel ....da da,adevarat e o echipa de succes la Bacau 4 formata din Doamna Botoc Luiza cea mai de succes ,sef magazin Ouatu Sabin fara coloana vertebrala si mai ales complicea lor SV Cretu Nicoleta......... da da da........o sa mai auziti si voi despre contractele de munca la cei incepatori se prelungesc numai cu favoruriii......
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +4
0
...
Postat de ion92 , iunie 06, 2016
eiiiii,... sa stiti ca .... LUXUL DIN FRANTA, TEHNICA DIN GERMANIA, VOTCA DIN RUSIA SI HOTIA DIN ROMANIA NU O SA DISPARA NICIODATA.....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
0
Atentie!
Postat de Atentie , iunie 15, 2016
Pauza de masa nu se rescpecta, in schimb sefii ies la tigara ori de cate ori vor si toata ziua stau pe internet, iar casierii trebuie sa munceasca si pentru sefi. sunt zile in care lucrez si 10 ore fara pauza. Casierii sunt chemati si din zilele libere, chiar si in concediu. bonusurile nu sunt asa cum le lauda sefii sunt conditionate de mai multi factori. Daca nu ai 8 ore lucrate intr-o zi nu primesti bonul de masa. Daca iti dai demisia pe 31 ale lunii nu primesti bonuri chiar daca ai lucrat toata luna. Si inca ceva foarte important: se lucreaza nepontat. Adica sefii ne pun sa facem depontarea cu cipul dar mai lucram inca 2 ore. Suntem amenintati ca daca ii spunem sefului de vanzari ca lucram nepontati o sa ne dea afara. Sfatul meu este sa nu lucrati la Lidl sau daca totusi alegeti sa lucrati sa va faceti respectati. De cat timp lucrez nici macar o data nu mi-am luat pauza 30 minute asa cum scrie in contract, mai mult de maxim 15 minute nu sta nimeni in pauza
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +7
0
caut raspuns
Postat de TIBA , iulie 12, 2016
la lidl aveti niste sefi alchoolisti pentru ai putea depista introduce-ti in lege epilotestul obligatoriu care se va folosi la fiecare intrare in tura
au fost sefi care s-au prezentat la inventare rupti de beti
daca voi sefii superiori (stapani de sclavi) nu ve-ti lua masuri in termen de maxim doua saptamani ve-ti fi pusi pe toate promterele de televiziune di romania si din afara si in acelasi timp ve-ti fi audiati pe rand fiecare de catre organele abilitate ale statului ROMAN. PROMIT CU CERTITUDINE!!!
.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de TIBA , iulie 12, 2016
corectez cuvantul promterele cu prompterele
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
de luat aminteeeee
Postat de Atentie........... , august 02, 2016
Ei dragilor ce sa va mai povestesc, povestea e lunga deci: madam Cretu este foarte bine pregatita incat habar nu are sa deschida tableta pe care o are in gestiune ce sa mai spun de scris un mail e poveste mare , un singur avantaj pe care il are e masina din dotare intrucat e hidramata altfel probabil avea sofer............. dar nu se vede mai sus intrucat tot personalul ce este promovat de dumneaiei nu este mai capabil de cat ea isusi si pot proba acest lucru intrucat toti oameni promovati de ea nu a luat MM.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de Ioana Florina , august 04, 2016
As avea nevoie de ajutor va rog.Care a -ti lucrat la lidl Ploiesti si stiti un baiat pe nume Adrian care a lucrat la paza?

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
...
Postat de Ioana Florina , august 04, 2016
Va rog. E urgent.

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
Greseala Bon fiscal
Postat de AdrianaRM , noiembrie 14, 2016


Mesaj:Buna ziua. As vrea sa iau legatura cu un reprezentant al filialei LIDL Husi Alexandru Ioan Cuza, Strada, 4A, HuÅŸi, Vaslui, pentru a semnala o incalcare grava. impreuna cu familia am facut cumparaturi ieri 13.11 ora 19h07 am fost ultimuu cumparatori. Printre produsele cumparate am luat si 9 noua batonase de ciocalata, insa in bonul fiscal figureaza 64 unitati! As vrea sa se ridice camerele de supraveghere si sa se verifice ca noi nu am luat 64 ci 9 noua in schimb am achitat pt 64, sunt foarte indignata! Eram doar in trecere, veneam de la odihna din targul ocna Casa Creanga, mergeam spre vama, suntem din Republica Moldova. Cum putem solutiona aceasta problema? Cui pot scrie, ce nr pot telefona? Un mare multumesc..


reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
Nu va angajati la Lidl !
Postat de clau , iunie 29, 2017
Am lucrat in Lidl si nu as recomanda nimanui acest loc de munca, esti umilit,exploatat,ore suplimentare neplatite,nici la masa nu ai dreptul de multe ori,se incalca multe norme legale privind codul munci si protectia munci iar autoritatile inchid ochii mereu chiar daca sunt reclamatii de la angajati la controale ei nu gasesc nimic, degeaba se vine cu probe ca esti trimis sa mergi in istanta, atunci de ce mai sunt aceste institutii? Drepturile cui le apara?
La un control efectuat de D.S.V. sa gasit 500 kg de carne expirata in aceiasi camera frigorifica cu produse care se vinde la raft in termen si nu sa luat nici o masura doar amenintari verbela cu amenda atat.Unde este legea in aceasta tara? Ca angajat esti o carpa in fata celor din conducere nu ai reptul sa iti spui punctul de vedere ca tii se cere demisia, daca nu vrei sa pleci de buna voie tii se face referate false si esti dat afara ca indisciplinar. Asta inseamna Lidl, asta este politica lor de conducere !
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +3
0
rusine celor care exploateaza oamenii
Postat de andi , august 14, 2017
apoi Draga Stat Roman, sa stii ca din aceste salarii incasezi impozite mici
si in viitorul apropiat vei plati investigatii de sanatate multe, retete multe compensate,
chiar uneori si asistenta sociala,
pentru ca acesti oameni platiti prost si exploatati mult... se vor imbolnavi....
si ce facem ne mancam generatie dupa generatie, (ganditi ... si apoi judecati)
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +5
0
Reclamatie
Postat de DoboÈ™ laura , martie 03, 2018
Bună ziua, mi se pare nepotrivit ca șefu de magazin sa vb urat cu clienți doar pt simplu fapt ca am uitat codul pin la card. A vb pe un ton foarte urat :Trebuia sa îmi spuneți de la început ca nu știți codul nu vedeți ca așteaptă alți la rand dar specific ca nici un client din rand nu făcea scandal, ea ar trebui sa știe sa gestioneze astfel de probleme. Sa întâmplat la mag ldl de pe strada sinaiei Tg Mureș. Și nu ieste prima data. Nu voi mai face cumpărături de acolo, cu toate ca îmi place magazinul și produsele.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
Reclamatie
Postat de Nicolae Dragusin , aprilie 21, 2018
Am intrat in magazinul Lidl Brasov str Saturn cu marfa cumparata de la Lidl de pe str Carpati si dupa ce am cumparat biscuiti aflati linga agenta de security si casa de marcat, la iesire agenta pe nume Maria a cerut sa verifice continutul drept care am aratat chitanta de la Lidl Carpati. Banuiesc ca nu stie sa citeasca ori cauta harta intrucit a insistat ca aceea este chitanta de la Lidl Saturn. Interventia mea la sef/manager pe nume Robert un individ arogant care nici nu m-a ascultat pina la capat a rezultat in concluzia ca este vina mea deoarece nu am prezentat sacosa la control la intrarea in magazin. Curios la intrare nu este un anunt care sa spuna clientilor sa prezinte produsele cumparate din alta parte la control, eu personal ma intorc dupa o lunga sedere in strainatate si va pot spune ca acolo nu esti presupus a fi hot si nu esti tratat in halul in care esti tratat aici. Mai departe sint convins ca Lidl in Germania nu isi trateaza astfel clientii. Cred ca modalitatea de a trata clientul in Romania ca o sluga caruia i se face o favoare este vina conducerii romanesti a retelei Lidl Romania. In fapt nu poti sa depui o plingere la ei. Daca incerci sa contactezi prin mesaj electronic acesta nu se transmite si in fapt toti arunca vina pe tine si iti rid in nas. Personal nu imi va mai calca vreodata piciorul in magazinul Lidl mentionat. Sint revoltal de modul necivilizat in care Lidl face comert si de faptul ca isi permit sa trateze clientela astfel. Nici in timpurile comuniste in care vinzatorii vorbeau obraznic nu am intilnit asa ceva.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
Garantie
Postat de Fildan , mai 01, 2018
Am cumparat o motosapa.s a stricat.cei de la Lidl ma tot poarta de la unul la altul si nu vor sa mi l ia inapoi ce fac?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
comportament jalnic
Postat de MILCO MARIANA ANGELICA , septembrie 14, 2018
lidl drumul gazarului, Bucuresti, sunt acolo cateva casiere care efectiv iti produc scarba de a mai intra in magazin , seful de magazin la fel, 13 sept 2018 in jurul orei 20 casa nr 1 , mai multe detalii nu pot da pentru ca nu se poarta ecusoane ca sa stim si noi cu cine avem de a face, in fata mea la casa o doamna avea pe banda printre cumparaturi ata dentara, ajunge la casa si acea ata dentara nu putea fi scanata, iar casiera retrage produsul, doamna insa insista sa il cunmpere, casiera f obraznica spunand ca nu il poate da ca nu merge codul, intervin eu spunand ca de ce se pun produse la raft fara sa fie mai intai introdus codul de bare pentru a putea fi cumparate...........atat mi-a fost.ce a putut sa spuna acea casiera cred ca ghiciti ..................dar nu are nici o legatura cu comertul...poate doar comertul din ferentari din piata...........as vrea sa se ia masuri...............dar daca nici sefului de magazin nu ii pasa si e arogant...ce pretentii sa mai avem...............pestele de la cap se impute....nu-i asa ? replica casierei....,, du-te si fa reclamatie ca si asa nu imi vor face niimic " Deci? prosti noi ca intram la LIdl ....
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
0
...
Postat de Romel-Ion Vulpes , februarie 26, 2019
Dragii mei, rețeaua de magazine Lidl sunt de top și merită toată aprecierea noastră, așa că nu fiți răutăcioși!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -5
0
Faceti ceva cu agenții de pază în Vaslui!!
Postat de Pancu , iulie 06, 2019
Nu știu dacă cineva o sa citească asta si mai ales daca o sa ia atitudine.Lidl Vaslui, dacă intr adevăr mergi pe principiul precum că țineți la clienții voștri, ei bine,încercați să nu mai angajați toti analfabetii functionali care nu fac diferenta dintre a muncii intr un supermarket sau la șatra de țigani.Nu as zice, dar da,e o jignire sa compar un țigan cu acest specimen,Alexandru Vasile,pe care ulterior am ăflat cum se numeste.Nu face altceva decât să facă majoritatea clientelor sa iasa cu frică si dezgust din magazin,fata de orice om implicat in echipa lidl.Ati pierdut un client, si o sa i mai influențeze si pe altii daca nu luati măsuri.Domnilor, nu e bine,acel om de 0 lei,concediați l ,sau o sa incep si eu sa i înjur pe tot statul Lidl asa cum face si acest țigan nepricopsitcu femeile care nu i raspund la avansuri pe lângă rafturi!Alexandru Vasile
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
Unul din agenții de pază din vaslui
Postat de Solescu , iulie 06, 2019
Nu știu pentru ce sunt camerele alea dar ar trebui să vedeți cand acest tip,Alexandru Vasile, nume pe care l am aflat de la alt agent de pază de acolo si care macar el e cu capul pe umeri.Am 17 ani si l am întrebat despre locul unui anumit produs si numai ca nu mi a dat vreo 2 injùraturi pentru că era foarte deranjat de întrebarea mea.Daca nu vreti sa vin cu cineva de pe la ANPC la voi ,cslmati va si rupetii cartea de muncă.Ati pierdut un client deja.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
TEPARI SI MARKETING IEFTIN
Postat de mama lor , mai 05, 2020
ATENTIE....LIDL POPESTI-LEORDENI....PROMOTIE APARAT TUNS VALABILA DE LA 30.04-05.05.2020....MA DUC JOI PE LA ORA 16.00 ...nu avem,........sambata .....aaaaa luni incercati.......luni......sef de magazin...s-au dat joi la prima ora toate...2 baxuri.....in cateva zeci de minute.......SERIOS.......AVETI GRIJA .......MARKETING DE FENTA......
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Miercuri, 15 August 2012 23:41
 
originals.ro

Autentificare